Kayıt
27 Mayıs 2009
Mesajlar
1
Beğeniler
0
bro cok saol emeğine sağlık videoda gzl olmuş indrdim bilmeyenlere atıom anlatması cok zor milletin kafa basmıo xDxD saol ben FcKTHEES xD hahaha ^^
 
Kayıt
12 Ağustos 2009
Mesajlar
87
Beğeniler
0
Launcher a tıklayınca "Silkroad Online Launcher çalışmayı durdurdu" hatası veriyor, clientten oyuna girince ID, PW yazıyorum enter a tıklıyorum ve c8 hatası veriyor. BİR YARDIM EDİN!!!!
 
Kayıt
14 Aralık 2010
Mesajlar
82
Beğeniler
0
HErşeyi gerektiği gibi yapıyorum kabul de ediyor sonradan mavi bir ekran geliyor cümle çeviriden çeirdim sistemde hata oluştu yazıyor Sitesine girmeyi denedim açmadı acaba site kapalı olduğu için mi olmuyor ??
 
Kayıt
10 Ağustos 2011
Mesajlar
1
Beğeniler
0
Merhaba benim bu silkroad private server olayı hakkında bilgim sıfır uzunca süre silkroad ı normal oynadım sonra bıraktım bir takım işlerden ötürü şimdi baştan karakter yaratmak zor geldi private server olayını çokça kez duymuştum sjsro yu şuan 2 part halinde indiriyorum europa olmaması kötü olmuş ayrıca sitesi rezalet :oldie: üyelik alımı ile biraz uğraştım aslında o sayfayı görmek nasip olmadı media pk olayındanda hiç birşey anlamadım :confused1: mynet adresim mailto:[email protected] siteden özel mesaj gönderemiyorum bana burdan private server konusunda detaylı yardım edebilirsen sevinirim şimdiden teşekkürler :coffee:
 
Yukarı Alt