Evet arkadaşlar,bekledik bekledik 100 Lv eklendi sjsro'ya.Fakat bir sorunumuz var.Oyuna sadece 100 Lv eklendi.Yani 10D itemler,skiller ve mob'lar henüz yok fakat oyun en kısa zamanda Ecsro gibi olacak.

-SJSRO NEW & SJSRO OPEN !! >> Sjsro yeni ve Sjsro server'ları açıldı.

CAP 100 >> Level sınırı artık 100.
LEVEL 100 [EKLENDİ.]
.SKILL 90-100 [EKLENMEDİ.]
.WEAPON D10 [EKLENMEDİ.]
.MOB 90-100 [EKLENMEDİ.]
.MAP 90-100 [EKLENMEDİ.]

-STALL @ STALL NETWORK NOT WORKING ! >> Stall ve Stall Network çalışmıyor..
Stall Network'un kalkacağı hakkında söylentiler vardı.Bu gerçekleşmedi.Fakat oyunda bazı problemler var.Bunlardan bikaçı şöyle..;
Stall kurunca DC veriyor.
Stall Network'den herhangi bir malzeme baktığınızda DC yiyorsunuz.

GM'in asistanı olan Maya'nın açıklaması;
SJSRO WORKS NOw,but there is a bug , some ppl cant make stall, and i will give new patch here later. >>> Sjsro şuan online.Fakat sjsro'da bazı hatalar var.Bazı oyuncular stall kuramıyorlar.Daha sonra buraya,Sjsro için patch ekleyeceğim.
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Onu bilmiyorum ama server 90% bu dupe'lemeden dolayı kapandı.İnsanlar,globalle muhabbet ediyodu.Ve rollback olmadanda düzelmez gibi gözüküyo.Rollback'in anlamını bilmeyen arkadaşlar için açıklıyayım; Oyun 1 gün ve ya 1 kaç gün geriye alınabilir.Yani sorunu gidermek için rollback olacak.Umarım olmaz.

Neverex

Bilgiliyim
Server yarın öğleye kadar kapalı.Yeni update felan yok,Sadece silkle ilgili bug oluşmuş onun için bakıma alınmış.Lütfen bu konuyla ilgili soru sormayınız.

haha sj sro oynuorm devamlı giremediğim zamanlarda sw sroya giriom arada duyduma göre garib bi servermiş..

Ecsro Fembria'da 91 Lv Blader'ım var.Bende ona giriyorum arada ama bugün şanslıydım sjsro'da.85+7 Bow yaptım.Rollback olursa gidicek :D

en zor bulunanı +7 bow la +7 spear LimpBizkit 90 lvl nuke spear yapıcaktım ama +7 sword yaptım bende :D

aq Rollback olursa şapa oturdum 2 gün önce 68 dim şimdi 71 2gün önce 120m para wardı şimdi 150 m para war full boşa gider aq :cry: :cry: :wink1:

Bende 4 günden beri sp kasıyorum herşeyi max lamak için son 10k sp kaldı die sevinirken başımıza gelene bak
İnş server geri alınmaz yazık olacak...

o dupeyi biliyorum çok kolay yapılıyor... bende yapmıstım 2k global oldu :D roolback yapılmaz sanırsam

arkdaşlar şu an server online mi oflinemi ben tıklıyorum internet yok gibi hata veriyo bide oyunu dün kurdum tam kapanırken tam kurmadımmı diye düşünüyorum ama bi yardım ederseniz sevinirim(oyunu dün kurdum derken yeni değilim sadece 5 ay bırakmıştım devam ediyorum yalnış anlaşılmasın )

**BrunOFx** demiş ki:
arkdaşlar şu an server online mi oflinemi ben tıklıyorum internet yok gibi hata veriyo bide oyunu dün kurdum tam kapanırken tam kurmadımmı diye düşünüyorum ama bi yardım ederseniz sevinirim(oyunu dün kurdum derken yeni değilim sadece 5 ay bırakmıştım devam ediyorum yalnış anlaşılmasın )

katilrogue demiş ki:
bende oyun kapalı yeni başladım dün kurdum oyunu şu ıp meselesi nedir ???

beyler server bakımda. bi illegal yakalandı onun bakımını yapıyorlar. bugun yarın açılır.

Yukarı Alt