Evet Arkadaşlar Türk GM i Açıklıyorum..
Tabikide Kim Olduğunu biliyoruz ama Oyunda Hangi GM?

[GM]Papurion Bunu Sizinle Paylaşmak istedim.. Kesin Doğru Değildir.

Hee evet bizim burda çocukların takıldığı cafeden giriyo parası yetmiyo kısa kısa serverları kontrol edip çıkıyor. :D

Cappadocia

Gözlemliyorum
Yav harbi keksizniz türk gm felan yok arkadaşlar zuhahahha :D bunu bilin ve türk gm felan beklemeyin adamlar türk lafını bile sevmiyorlar :D

Advance

Cappadocia demiş ki:
Yav harbi keksizniz türk gm felan yok arkadaşlar zuhahahha :D bunu bilin ve türk gm felan beklemeyin adamlar türk lafını bile sevmiyorlar :D
bilip bilmeden konuşmayalım :wink1:

Cappadocia

Gözlemliyorum
Advance demiş ki:
Cappadocia demiş ki:
bilip bilmeden konuşmayalım :wink1:
Kız sen neyi biliyon yok işte yok iyorsak yok oyunu bırakmış olabiliriz ama hala herşeyinden haberdarız

Cappadocia demiş ki:
O kadar emin olma.Malazgirtte GMler turkce konusuyor.

Cappadocia

Gözlemliyorum
arkadşlar gm nasıl olunur gm lik neleri gerektirir bilirimisiniz size bir kaçını açıklayım

1 Gm olmak için en az 3 dili ana dili gibi konuşmak mecburi ingilizce zorunlu
2 gm lik 6 aylık sıkı bir eğitimden sonra tesetleri geçenler arasından seçilir ve cok zorlu bir iştir
3 silkroadın gmleri şu an itibari ile korede olma mecburiyetindedir çünkü şu an turkiyede joymax office yoktur ama kurmayı düşünüyorlar
4 en güzel yanı GM ler 10.000$ maaş alır ve günde en az 6 saat oyunda online olmak zorundadırlar şirket tarafından verilen görevler hariç oyuna kendilerin charlari ile girerler ve serverdeki kişilerle arkadaş olurlar ama siz onların gm oldugunun farkına bile varamazsınız (((inanmayanlar için mustafanın kore anılarından bir kesinti)))

Mustafa: isro oynuyormusun
GM TArky: tabbiki oynuyorum
Mustafa: Hangi server
GM tarky: Xian
Mustafa: Charın ismi ne
GM Tarky: Secret( yani gizli ) charın ismi secret değil charın ismini sadece kendi bilmesi gerektigi için mustafa ile paylaşmamaıştır

ImmorTaLGoD demiş ki:
Cappadocia demiş ki:
O kadar emin olma.Malazgirtte GMler turkce konusuyor.
+1905 Spartada GM Cindiena ya sorduk, 2 tane Turk GM varmış, ama şuan başka serverde demişti :thumbsup:

adamlar türklerden nefret etseler oyunu Türkçe yapmazlardı ve malazgirt(TR) diye server açmazlardı :wink1:

Yukarı Alt