~Tru$TworThY~ demiş ki:
Bir zamanlar tek başına bir party gibiydi... 9 dg kral !

Ama artık prestige yok ...!
+

gokhan kardes, OxxO dediğin adam benim charımı süper kullandıgımı ve gerçekten de beni yatırmanın neredeyse imkansız oldugunu söylemişti bir ara. Sanırım daha Colandor'u tanımıyor :)

OxxO: s.a ooooo butun dedıkoducular buraya toplanmıs benım hakkımda ıyı veya kotu yorum beklemıyorum lutfen ıs kesmeye kalsın serverı keserım ne olacak en ıyı set en saglam set kımde ıse oyunu bılmesede oluyor uzerıne fazla dusmuyorum setınız guzel olabılır o set bende olsa bıde aynı ımkanlarla karsılassak ozaman ıddıa edemezsınız bu durumlarda sıtelere konu olmayı sevmem kesebılıyosan kesersın reklama gerek yok lutfen herkez oyunun tadına baksın hakkımda kımseden ıyı veya kotu yorum beklemıyorum...! iyi eglenceler.

en iyi çar diye bişey yoktur .. en iyi set vardır . en iyi sette 9 dg de prestigedeydi 10 dg de _991_ de 11 dg de Colandor da .. gerisini konusmaya gerek yok !!

(: hala aynı şeyler tartışılıyor geçin artık bunları uzun aradan sonra bakaym dedim halen aynı aynı suleyman mı botan mı bilmiyorm adamlar hic degişmemiş:D

en iyi set diye bişey var çarını her şekilde kullanabilen setli setsiz 1 kişi oda SParTaCuSS__ bütün server bu çarı tanır sanırım pwp de başa beladır.

OoPrestigeoO dir 80 zamanında da oydu 90 zamanında da oyunu 90 lvlden sonra bıraktığından itemleri Aryss adlı çara vermiştir daha sonra aryss türke çarı sattı o mk türküde gitti itemleri dağıttı bu yüzden türkler hiç bir yerde sevilmez.Ben B00n

sametlee demiş ki:
OoPrestigeoO dir 80 zamanında da oydu 90 zamanında da oyunu 90 lvlden sonra bıraktığından itemleri Aryss adlı çara vermiştir daha sonra aryss türke çarı sattı o mk türküde gitti itemleri dağıttı bu yüzden türkler hiç bir yerde sevilmez.Ben B00n
terbiyeni takın. aryss yi ben 10dg de aldım prestende item falan almadım 9 dg sunlar işime yaramazdı oyunu bıraktıgım icin carıda ladye verdim o kadar

An itibari ile serverın en iyisi BRUSK ...

120 lvl FF + 120 LVL FB Hunter Set + Legend+12 + Pre + Devil + Zerk ile CoL_AsLaNI ancak çift crit ile yatırabildi ( Deneme yaptılar )

Teke tek pvp de onu yatırabilecek herkesi , koşulsuz pvp ye beklerim...

A_Secure ve ArathoR__ stepne... Ayrıca CoL_AsLaNI tam bir tank olmuş. Helal olsun adama :)

Deep: _ZEYTiN_ diyenler olacaktır, 2 gün önce A_Secure ile oynadım ve 5-1 yendim. Verdiğim tek round healsiz oynadıgım rounddu... :)

BRUSK'tan daha iyiyim diyen???

Yukarı Alt