arkadasLar bu konuda bi coq iddaa var.bn en dogrusunu ögrenmek istiyorum yardım Question Question

name:Gladiator_
server:hercules
guild:_CRiTiCaL_
Build:Glavie/fire
LvL:5x

valla kardeşim en iiyisi glavie dir hem çok vurur hem can avantajın vardır el yakmanıda fire yaparsan sana iyi imbue ve damagae verir ve sana önerim pure str_fire_glavie extraokk extrabeer

ID:_kahpehayat_
LvL:7x
Guıld:_CrTiCaL_
Buıld:pure STR glavie

JimCarrey demiş ki:
Sarı_Kedi demiş ki:
_Gladiator_ demiş ki:
ben en sağlam buildi öğrenmek istiyorum Exclamation Question
full str fire bow 90 lw gelince görcez glaveleri haha
gelsin görücez iyi full str glaıve headbang2ft9 fire 80 heuksal 80 cold 68 lvtng 72 hmm
görürrüz glavie her zaman number 1 .. :lolmuch: jim carreyada katılıorum en ii skill dağıtımı öle olmalıdır..

allaha şükür yemedim bladeyle bana 10 k vuracak adam daha anasın karnından doğmadı ve bladeci 10 k yı ancak rüyasında görrür zerk ve crit ayrı anca öle hehe :lolmuch:

kahpehayat demiş ki:
allaha şükür yemedim bladeyle bana 10 k vuracak adam daha anasın karnından doğmadı ve bladeci 10 k yı ancak rüyasında görrür zerk ve crit ayrı anca öle hehe :lolmuch:

fazla buyuk konuşma valla birisi 10k danda fazla vurursa aklını alır :lol:

full str kardesım senın ıstedıklerıne gore degısır eger charım da damage onemlı dııl ama defence cok olsun dıosan full str fire blade charımda damage ve savunma fazla olsun azcıkta hareket yapsın hızlıda kassın dıosan full str fıre glavie eger charımda fazla defance onemlı dııl ama damage cok olsun dıosan full str fire bow bnce bow ol kasması daha hızlı ve daha eglencelı

Yukarı Alt