Pudrada sürerim ama ben yatmadan önce yüzümü sabunla yıkarım her zaman.Zararı varmı ki ?Advance demiş ki:Yüzünü sabunla yıkama hiçbir şekilde gece yatarken yüzüne pudra sür öyle yat her gün :)
![]() |
Pudrada sürerim ama ben yatmadan önce yüzümü sabunla yıkarım her zaman.Zararı varmı ki ?Advance demiş ki:Yüzünü sabunla yıkama hiçbir şekilde gece yatarken yüzüne pudra sür öyle yat her gün :)
Okul kapansın doktorun verdiği ilaçtan alıp kullanıcam 3 ay.Artık yan etkileri ne olursa olsun.Ergenlik sivilcesi ama gençlik yaşlarında sivilceli dolaşamam.Nz9 demiş ki:Yok öyle bir yöntem her gün yüzünü yıkayacaksın saf sabunla kendi kendine geçecek. 18 yaşına gelmen bir şey ifade etmez onlar hala ergenlik sivilcesi yapacak bir şey yok dediğim gibi.
Sabun çok sivilce yapıyor yüzünde kullanmaBthnCvk demiş ki:Pudrada sürerim ama ben yatmadan önce yüzümü sabunla yıkarım her zaman.Zararı varmı ki ?Advance demiş ki:Yüzünü sabunla yıkama hiçbir şekilde gece yatarken yüzüne pudra sür öyle yat her gün :)
Hmm.Bro bazılarıda sabunla yüzünü sık sık yıka diyo.Bide Cilt Kremi kullanıyorum ben sivilce yapar mı ?Advance demiş ki:Sabun çok sivilce yapıyor yüzünde kullanmaBthnCvk demiş ki:Pudrada sürerim ama ben yatmadan önce yüzümü sabunla yıkarım her zaman.Zararı varmı ki ?Advance demiş ki:Yüzünü sabunla yıkama hiçbir şekilde gece yatarken yüzüne pudra sür öyle yat her gün :)
Mümkün olduğunca yüzüne hiçbir şey sürme sadece su kullanBthnCvk demiş ki:Hmm.Bro bazılarıda sabunla yüzünü sık sık yıka diyo.Bide Cilt Kremi kullanıyorum ben sivilce yapar mı ?Advance demiş ki:Sabun çok sivilce yapıyor yüzünde kullanmaBthnCvk demiş ki:Pudrada sürerim ama ben yatmadan önce yüzümü sabunla yıkarım her zaman.Zararı varmı ki ?
Bro çevremdeki herkes beni Kıvanç Tatlıtuğ ya benzetiyo.Hatta lakabım bile KuzeyWoozyBici demiş ki:dediğim gibi hala ergensiniz yaşlar 17 18 ne bekliyorsunuz kıvanç tatlıtuğ gibi bir ciltmi azıcık sabredip bekleyin yahu![]()
mavi gözsüz kıvanç olmaz da neyseBthnCvk demiş ki:Bro çevremdeki herkes beni Kıvanç Tatlıtuğ ya benzetiyo.Hatta lakabım bile KuzeyWoozyBici demiş ki:dediğim gibi hala ergensiniz yaşlar 17 18 ne bekliyorsunuz kıvanç tatlıtuğ gibi bir ciltmi azıcık sabredip bekleyin yahu![]()
Tek fark benim gözlerim mavi ve suratımda sakal yok
![]()
Adamın gözleri maviymiş zaten ?Lordzek demiş ki:mavi gözsüz kıvanç olmaz da neyseBthnCvk demiş ki:Bro çevremdeki herkes beni Kıvanç Tatlıtuğ ya benzetiyo.Hatta lakabım bile KuzeyWoozyBici demiş ki:dediğim gibi hala ergensiniz yaşlar 17 18 ne bekliyorsunuz kıvanç tatlıtuğ gibi bir ciltmi azıcık sabredip bekleyin yahu![]()
Tek fark benim gözlerim mavi ve suratımda sakal yok
![]()
![]()
kıvançında mavi değil mi la sapıttım şimdi neyse bugün çok yorgunum ondandırfrityus demiş ki:Adamın gözleri maviymiş zaten ?![]()
Lordzek demiş ki:kıvançında mavi değil mi la sapıttım şimdi neyse bugün çok yorgunum ondandırfrityus demiş ki:Adamın gözleri maviymiş zaten ?![]()
![]()
Lordzek demiş ki:En yakın arkadaşım 2 yıldır o sabunlardan kullanıyor hala geçeceğine inanıyor bide![]()
Bro sivilceleri kesin yok ediyorsa alırım ilaçtan.DukeNukem demiş ki:ilaç mı istiyosun sen pek anlamadım
ben silverdin marka yanık,ateş yarası gibi bi ilaç kullanıyorum sivilcelere iyi geliyo
pek yan etkisinide yok yani olmadı..tavsiye ederim
Benim dediğimi yap %100 yok ediyorBthnCvk demiş ki:Bro sivilceleri kesin yok ediyorsa alırım ilaçtan.DukeNukem demiş ki:ilaç mı istiyosun sen pek anlamadım
ben silverdin marka yanık,ateş yarası gibi bi ilaç kullanıyorum sivilcelere iyi geliyo
pek yan etkisinide yok yani olmadı..tavsiye ederim