arkadaşım söyledi. tbot crack çıkmış gir, indir dedi. sonra sitede sadece tbot crack olmadığını farkettim 1-2 ay arkadaşın üyeliğiyle takıldım sonra kendi üyeliğimi aldım (TwiLighT). 2 kere banlandım :) birkaç ay siteden uzak kaldım ama sonra dayanamadım. arkadaşlarımı, bu güzel ortamı bırakamadım ve geri döndüm işte buradayım :)
Googleden loader arattırıyordum. İlk sonuç http://www.extraloob.com baktım üye oldum FURKANAR adıyla.O zamanlar başka bir sitede adminlik yapıyordum ( Adını vermeyeyim reklam olmasın ).
Burdan birşeyler çekiyordum paylaşım için. Sonra o sitede istifamı verince sadece extraloobda takılmaya başladım. İlk zamanlarda forum oyunları flash oyun derken old school rütbesi alınca onları bıraktım. Tek tük paylaşımlara başladım ( Ayda 1 kere falandır ) . Dmod başvurusu yaptım 1 kere kabul edilmedi . Sonra ingilizce biyografi yarışmasına katıldım ödüle de bakmamıştım. Ayrıca kazanacağımı hiç tahmin etmemiştim. Maserati den mesaj gelmiş dmod başvurusu yollarmısın diye. Ödülü sonradan öğrenince anladım (Thx Maserati ) o zamandan beri dmodum ( 2009 un başlarıydı sanırım ) . Şu anda hiçbir sitede olmadığım kadar mutluyum diğer sitelerde önüne gelen adama yetki veriyorlar burda öyle birşey yok. Okan abiye saygılar böyle bir site kurduğu için
Bu site tercihlerinizi saklamak için ve üye olduğunuzda giriş yapabilmeniz için çerezleri kullanmakta.
Siteyi kullanmaya devam etmeniz, bunu kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.