![]() |
avril adamımsın beeeee iştye budur ewn sevdiğim_AvRiL_ demiş ki:1:Sagopakajmer
2:extraloob
3:Bizimkiler işte
4:sizler
5:herkes
nacru Denen Şahıs Yok Artık Sitede Rahat Olun...orenen93 demiş ki:bende bir tek şu nacruyu sevmiyordum onunda foyası çıktı ortaya geri kalan herkezi seviyom.
3- Tırtım.net RazzMorwena demiş ki:1.Bütün extra ailesi
2.Saygı ve Sevgi çerçevesinde olan herkes Razz
hacım dualarım kabul oldu valla moderatör oldun hayırlı olsun... hmm perde extraokk extrabeer extrabeercrazy_thief demiş ki:oww canımsın valla LorD_LeGoLaS bugün mübarek gece herkesin kandilini kutluyorum ayrıca LorD_LeGoLaS en yakın zamanda seni LorD_LeGoLaS olarak görmek için dua edicem :?!!! tekrar herkesin kandilini kutlarım extrabeerLorD_LeGoLaS demiş ki:hadi ben seviyom diyim bari..crazy_thief demiş ki:beni sevmiyonuz ölemi Crying or Very sad o kadar kişiden bi sevenimiz bile çıkmado Evil or Very Mad Embarassed Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad(şaka sanma çok iyi ve sevdiğim bir forum sakinisin.üstelik yeni serverda aynı guıde olcaz.böyle devam)
euehueuehueR3oN k4d3n4 demiş ki:1. LibLibi
2. kendim
3. kendim
4. kendim
5. kendim
mai_mai demiş ki:Hiçbirinizi sevmiyorum çünkü benim felsefemde sevginin tek sahibi var ; Yaradandan ötürü ama
hepinize saygım sonsuz , dostluğum sınırsız , dileğiniz benim de dileğim , emeliniz benim de emelim , yürüdüğünüz yol benim de yolumdur . Benim gözümde hepimiz aynı fotoraf karesi içindeyiz ama birşeyler söylemek gerekirse önce siteyi kuran extra , scream ve jesus a sonra benle birlikte muhabbetleri dönen çoğunu yakından tanıdığım nwo çetesinden last_otto avril surge zardock ve geri kalan memberlara ; siteden muhabbet ettiğim Efendi Dampyre Antichix gibi ilk günden beri tatlı muhabbeti olan adamlara ; düzgün insan olan hep çalıştığını gördüğüm modlar elazlee , ronin , jiggy , jason , punsier , sagopa , morvena ve şu an ismi aklıma gelmeyen herkese özel teşekkürlerimi sunuyorum .
Very Special Thanks too _Jr for amazing , delicious , full pleasure shares extraokk
süper yazmışsın Winkmai_mai demiş ki:Hiçbirinizi sevmiyorum çünkü benim felsefemde sevginin tek sahibi var ; Yaradandan ötürü ama
hepinize saygım sonsuz , dostluğum sınırsız , dileğiniz benim de dileğim , emeliniz benim de emelim , yürüdüğünüz yol benim de yolumdur . Benim gözümde hepimiz aynı fotoraf karesi içindeyiz ama birşeyler söylemek gerekirse önce siteyi kuran extra , scream ve jesus a sonra benle birlikte muhabbetleri dönen çoğunu yakından tanıdığım nwo çetesinden last_otto avril surge zardock ve geri kalan memberlara ; siteden muhabbet ettiğim Efendi Dampyre Antichix gibi ilk günden beri tatlı muhabbeti olan adamlara ; düzgün insan olan hep çalıştığını gördüğüm modlar elazlee , ronin , jiggy , jason , punsier , sagopa , morvena ve şu an ismi aklıma gelmeyen herkese özel teşekkürlerimi sunuyorum .
Very Special Thanks too _Jr for amazing , delicious , full pleasure shares extraokk
mai Bende teşekkür ederim Hacım CoolDampyrE demiş ki:süper yazmışsın Winkmai_mai demiş ki:Hiçbirinizi sevmiyorum çünkü benim felsefemde sevginin tek sahibi var ; Yaradandan ötürü ama
Adam Yazmış İşte..HeaveN_GFB demiş ki:Yöneticiler
Clup2107
Deneme Mod
Global Mod
Haber Editör
Moderatör
NoWayOut
V.I.P
OldSchool
Bu Bölümlerdeki Herkesi Seviyorum..![]()
![]()
![]()