![]() |
Canım sıkılıyo kafam yerınde giriyom bir servera tam yakalayamıyomkı hıc hep son 15-20dk kala zaten map suresi 30 dk fln bi 15 dk daha olsa teror estirecektim ama mapin süresi bittiImmorTaLGoD demiş ki:Bro bir kerede ilk başta gir şu serverlere.Sürekli son 15-20dk 'da giriyorsun![]()
Prophecy demiş ki:Canım sıkılıyo kafam yerınde giriyom bir servera tam yakalayamıyomkı hıc hep son 15-20dk kala zaten map suresi 30 dk fln bi 15 dk daha olsa teror estirecektim ama mapin süresi bittiImmorTaLGoD demiş ki:Bro bir kerede ilk başta gir şu serverlere.Sürekli son 15-20dk 'da giriyorsun![]()
![]()
![]()
Gel len tosbaha vs atakAliceCullen demiş ki:Prophecy demiş ki:Canım sıkılıyo kafam yerınde giriyom bir servera tam yakalayamıyomkı hıc hep son 15-20dk kala zaten map suresi 30 dk fln bi 15 dk daha olsa teror estirecektim ama mapin süresi bittiImmorTaLGoD demiş ki:Bro bir kerede ilk başta gir şu serverlere.Sürekli son 15-20dk 'da giriyorsun![]()
![]()
![]()
Yoksa Zaten estirirdin Bro bilmez mıyız![]()
![]()
ct kasmak mı zor yapma kardeşim ww de en kolay ct kasılır tabi herkese göre değişebilir bu durum.oOKingOo demiş ki:Westwood gibi mapde ct kasmak zordur tebrikelr =)