Kayıt
7 Mart 2008
Mesajlar
4.494
Beğeniler
0
Şehir
Zonguldak/Düzce
Arkadaşlar çoğu kişide görmüşsünüzdür.400 Günlük petler vs vs.Bunu nasıl yapıyorlar işte bunu açıklayacağım şimdi.Denendi ve çalışıyor Özgür , Eren ve ben 3 arkadaş denedik 3 serverda 400 günlük petimiz var ^^ İşte Silkroad ın gelmiş geçmiş belkide en büyük buglarından biri. Senelerce bize yaptıklarından sonra bir darbede biz vuralım. Ve Değerimizide bilin bunu kimse anlatmaz emin olun... Anlatıma geçiyorum

İşte kanıt olarak bir resim :

- Resim Silinmiş.
İlk olarak bildiğiniz gibi 3 ay girmeyenlere bi event düzenleniyor nedir bu event önce ona bir bakalım.

Eğer 3 ay girmediyseniz herhangi bir sebeble banlanmış yada her ne olduysa 3 ay girilmeyen charları tekrar geri çekmek amacıyla yapılmış bir event. Bu event event so ok ile konuşup 3. seçeneğe tıklanırsa veriyor. Ama 3 ay içinde 1 kere bile girdiyseniz alamazsınız.


Neler veriyor : exp sp ticketler , reverse , devil uzatma , clock.


Evet şimdi diyeceksinizki biliyoruz bunu neden anlattın işte bugumuz şu.

charınızda yeşil pet var ise. Yani silk itemle değilde premium itemle satılabilen bir petiniz var ise bu peti o 3 aylık girmediğiniz chara verip süresini clockla uzatıp peti geri veriyorsunuz. Bu sayede 1 ay kazanmış oluyorsunuz. Kaç tane charınız varsa bukadar uzatabilirsinz.Fakat 5 lwl olmadan ticket ı kullanamıyorsunuz önce 5 lwl olmaya gidiyorsunuz. 3 aylık hiç girmediği charı olanlara hayırlı olsun ^^ Şimdi gelelim bir diğer güzel yanına. Silkroad bu sefer öyle saçmalamışki. 3 ay girilmeyen bi chara hangi serverda char açarsanız açın o itemleri veriyor. Yani her serverda alabilirsiniz.Arkadaşlarınızla birleşip sen şu serverda aç ben bu serverda açıyım diyip her serverda birbirinize clock ile uzatma yapabilirsiniz. ^^ Hadi hayırlı olsun...


Dikkat : !! Arkadaşlar bu bugu yapanlar Rollback , Ban yada petin kaldırılmasına hazırlıklı olsun sitemiz yada bende suç bulmayın yapanlar bunu kabul ediyor demektir karışmıyorum.

Dikkat 2 : !! Malicius da da deniyim gibi bir saçmalık yapmayın devilinizden olursunuz. Devilde kaldırdığınız anda açık olduğu için diğer chara geri veremiyorsunuz bilginize. Yenil petide yeni alanlar önce açmalılar. Peti açıp kapatıp clock ile uzatmalısınız.


Hadi hayırlı olsun. Teşekkürü de eksik etmeyin

PS: Tcranberries(Özgür) , Hanry007(Eren) , RecLast(Emre) Present ^^ Taklitlerimizden sakının. Bizi takip etmeye devam edin.

Saygılar

PS: Global yaparsanız sevinirim

Haber RecLast farkı ile ilk bizde

 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kayıt
15 Temmuz 2009
Mesajlar
4.861
Beğeniler
86
wow işe yarıyorsa arka söyliyim ama ben bekleyemem 3 ay sırf bi pet için ama yine de sağol eline sağlık.
 

Mopneet

 
Kayıt
23 Haziran 2008
Mesajlar
10.200
Beğeniler
15
Eline sağlık da bu bir bug değil. Onu çözemiyorsunuz.
 
Kayıt
20 Ağustos 2008
Mesajlar
256
Beğeniler
0
bende de aege-saturn-azteca-caspian da kullanılmış var.takas etmek isteyen msn yollasın
 
Yukarı Alt