oeJ demiş ki:
Tarih dersindeyiz..
Hocayı daha tanımıyoruz.Herkes bi fikir güdüyor ortaya bayan mı erkek mi diye..
Ve 10dk bekleme sonucu içeriye bir bayan hoca giriyor.Evli ve 2 çocuğu olan^^
Girdiği gibi bu sınıf ne biçim kokuyor dedi. XD
Ve arka sıralardan bir arkadaş;
Hocam kokabilir sınıfın tamamı erkek dedi.
Hoca:Evladım erkekler yıkanmaz mı dedi.
Önder:Hocam yıkanmaz olur mu biz hergün yıkanıyoruz mecburiyetten dedi ve oturdu. :mrgreen:
Hoca anlamadı bir şey.

Ps:Bu arada just_life hocanın ismi nedir belki tanıyorumdur. :lol:
muhahahahahahahahah :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Benim maceram dershanede geçti okulda değil yazabilirim değil mi :P

Yeni bir döneme başlıyorduk dershanede, tabii biz kıdemliyiz 3 yıllık^^ Baktık yine bir sürü çömez gelmiş e haliyle hiç biri bizi tanımıyor. İçimizden en yaşlı gösteren arkadaşı ( Mustafa'ı) seçtik tabii elemanda 90-100 kilo yarma gibi birşey. Hocalar ile anlaştık aldık beyaz bi önlük giydirdik arkadaşa, ikimiz bu çömezlerin derse girdik. Bende Hocanın yanında Stajer öğretmen rolündeyim. :P Hepsi aya kalktı biz girer girmez dedik zaten bunlar baştan yuttular yemi. Sonra tanışma faslı falan baya ilerledi zaman. Baktık keyfimiz yerinde çağırdık 2 öğrenci olum bize kantinden 2şer poğaça 2şerde çay kap gel dedik tabii hocam hemen hocam...edalarıyla gitti sefil çömez^^ Bizim bu güzel lale devrimiz sona ermek üzere tabii... İşte biz bir yandan tıkınıyoruz öğrencilerde bize bakıyor "ne biçim hoca lan bunlar derste tıkınıyor" gibilerinden. :P O esnada kapı çalıdı bizim sıfından arkadaş. Dedik bizim sultanlık kesin bitti. Demez mi ordan "lan Mustafa - Serhat ne işiniz var burda hoca derse girdi sizi bekliyo her yerde aradım hele şükür buldum sizi" Ordan "len Alper allah belasını virsin b*k ettin herşeyi" diye bir çıkış yapar yapmaz bizim öğrenciler olayı anladı.

Bu şaka classic oldu bizim için artık. 4-5 kere yapmışlığımız vardır. :P :lol:

Journalist

Aileden
Titus Pullo demiş ki:
Benim maceram dershanede geçti okulda değil yazabilirim değil mi :P

Yeni bir döneme başlıyorduk dershanede, tabii biz kıdemliyiz 3 yıllık^^ Baktık yine bir sürü çömez gelmiş e haliyle hiç biri bizi tanımıyor. İçimizden en yaşlı gösteren arkadaşı ( Mustafa'ı) seçtik tabii elemanda 90-100 kilo yarma gibi birşey. Hocalar ile anlaştık aldık beyaz bi önlük giydirdik arkadaşa, ikimiz bu çömezlerin derse girdik. Bende Hocanın yanında Stajer öğretmen rolündeyim. :P Hepsi aya kalktı biz girer girmez dedik zaten bunlar baştan yuttular yemi. Sonra tanışma faslı falan baya ilerledi zaman. Baktık keyfimiz yerinde çağırdık 2 öğrenci olum bize kantinden 2şer poğaça 2şerde çay kap gel dedik tabii hocam hemen hocam...edalarıyla gitti sefil çömez^^ Bizim bu güzel lale devrimiz sona ermek üzere tabii... İşte biz bir yandan tıkınıyoruz öğrencilerde bize bakıyor "ne biçim hoca lan bunlar derste tıkınıyor" gibilerinden. :P O esnada kapı çalıdı bizim sıfından arkadaş. Dedik bizim sultanlık kesin bitti. Demez mi ordan "lan Mustafa - Serhat ne işiniz var burda hoca derse girdi sizi bekliyo her yerde aradım hele şükür buldum sizi" Ordan "len Alper allah belasını virsin b*k ettin herşeyi" diye bir çıkış yapar yapmaz bizim öğrenciler olayı anladı.

Bu şaka classic oldu bizim için artık. 4-5 kere yapmışlığımız vardır. :P :lol:
:thumbsup: :thumbsup: süperdi teşekkürler o öğrencilerin yerinde olmak istemezdim :santa:

Benimde deshane geçen bir olay vardı
Biz 4 arkadaş dershanede Koku bombası(Sakın denemeyin cok pis kokuyo)aldık neyse sınıfa geldik hocam yoktu dedik kimse yokken patlatalım sınıfın içerisinde 1. arkadaş bombaya bastı patlamadı 2. bastı ondada patlamadı neyse şişman bir arkadaş vardı cıktı üstünde Zıplamaya biz burnumuzu tuttuk patlamasını bekliyoruz :mrgreen: neyse patlatı Herkes burnunu tuttu dışarı cıktık Ordan bayan bir hoca geldi noluyo olum burda dedi Kızlar tabi hemen bizi ispiyonladı siz 4 kişi dedi içeri giriyosunuz dedi :mrgreen: Sınıfa girdik kişi + İğrenç kokan bir bomba tam tamına 1 ay boyunca koku gitmemişti O günkü olayı hatırlamak bile istemiyorum çünkü eve gittiğimde 3 defa banyo yaptım üstüme sinmiş anca geçmişti :mrgreen:

Quincey

Bilgiliyim
Yıllardır Pc başındayım.Silkroadda yeni haritlar y
bende bi olay anlatayım belki hoşunuza gider:
Ders din.Hoca Peygamberlikle ilgili bir ders anlatmaktadır.
Hoca:
Şimdi bi kişi sürekli argo konuşsa hiç ibadet etmese etrafındakilere kötü davransa sonra 40 yaşından sonra peygamberim derse kim inanır :?:
Bizim sınıftan Hasan:
Kadir İnanır
:mrgreen:

addIcFb

Aileden
@Titus Pullo
Way bu bölümü yeni görüyorum mükemmel olmuş. Hemen yazayım bir tane^^

Saol hacı,Ekledim

@ShootEmUp

@Quincey

Ekledim :thumbsup:

Edebiyat Dersi..
halk edebiyatı şairlerinin hayatı anlatılmaktadır..
büşra isimli kabız arkadaşımız hemen ortaya atlar..
Büşra = b
hoca =h

b:Hocaam..ben köroglu ile ilgili bi hikaye biliyorum..
h:Ihmhmmıhh.zamanımız az büşracım
b:hocam nolur cidden biliyorum..
h:tamam o zaman büşracım seni dinliyoruz.
b:şimdi bunun babası padişahın adamıymış da bıdıbıdıbıdıbıdıbıdı..
h:ee büşracım sonra ?
b:işte hocam bu köroglu gay imiş karacaoglan da sübyancıymış.
h:e..ee..oha kızım.nereden çıktı bu ? çok çirkin..
(sınıf yarılır)

başka bir edebiyat dersi...

b:hocaam dadaloglu ile ilgili bi hikaye biliyorum..
h:kızım biraz sus da anlatayım şu konuyu..
b:hocam ne olur ya cidden bu sefer güzel bi hikaye..
h:öff peki kızım anlat..
(tam o anda yanımda oturan hamza isimli arkadaş durur durur ve..)
hamza:hocam...hocam bakar mısınız..ıhmmmhıhm..
büşra:daha sonra padişaha gitmişler de bıdı da bıdı.
hamza:(hayal edemeyeceginiz kadar komik bir ses tonu ile)hocam karışıyor yaaaaaaaaaaaaa..

(sınıf devre dışı)

deepnot : hamza arkadaşımız sadece büşra arkadaşımıza kıllık olsun diye böyle hoş hareketler içine girer.fatih ürek e benzeyen tipine bakıp gülmeyecek adam tanımıyorum..

irem adlı arkadaşımızın ilerizeka sorularından bazıları...(kayıtlara geçsin lütfen)

-hocam örovizyona amerika katılıyor mu ?
-hitler erkek miydi ya ?

ders : din..
hoca ibadetlerle ilgili bir konu anlatır..

hasan hoca:evet çocuklar inanç ve ibadet aynı kavramlardır..bunları temeli aynı oldugu gibi islamiyette de aynı anlama gelirler..
hamza: hocam inanç ve ibadet nasıl aynı ya ? olur mu hocam ya ? yanlış bilgiler bunlar..olmaz ya.
hasan hoca: (dayanamaz ve..)tamam hamza tamam 2si farklı şeyler diyelim o zaman
hamza:(hocanın duyamayacagı bir ses tonu ile)offffffff patladı !....
hasan hoca: dikkat et de elinde patlamasın!..

(sınıf yarılır)

hasan hoca:kim dedi onu
hasan hoca: sen iblisin ne anlama geldigini biliyor musun bakayım ?
hasan hoca: evet 3 sayfalık ceza ödevini yarın masamda görmek istiyorum.

biz gene arkada 6 kişi herzamanki gibi dönmüş sesli bir şekilde srodan muhabbet edioz en arakdaki arkadaşta camdan dışarı bakıor. Ders ingilizce hiç affetmez hoca ama biz takmıoz
Hoca:Susun olm
Biz hemen önümüze dönüoz 15sn sora devam
hoca en sonunda tebeşiri bi aldı
Gökmen: lan olm valla +5 tuttu
Fatih: lan okan bnm adama nassı pk aldırdın ben snn ..... ..... salak
İlkay: Okan seni canım dövmek istiyor
Adem:Dikkat
hepimiz eğildik arkadaki arkadaşın kafaya vurdu tebeşir sora gene kalktık
Gökmen: akşama +6 denecem tutmacak
Ben : ya olm bırak deneme
Fatih:Bırak denesin alsın ...........
bla bla bla :D

manslayer demiş ki:
biz gene arkada 6 kişi herzamanki gibi dönmüş sesli bir şekilde srodan muhabbet edioz en arakdaki arkadaşta camdan dışarı bakıor. Ders ingilizce hiç affetmez hoca ama biz takmıoz
Hoca:Susun olm
Biz hemen önümüze dönüoz 15sn sora devam
hoca en sonunda tebeşiri bi aldı
Gökmen: lan olm valla +5 tuttu
Fatih: lan okan bnm adama nassı pk aldırdın ben snn ..... ..... salak
İlkan: Okan seni canım dövmek istiyor
Adem:Dikkat
hepimiz eğildik arkadaki arkadaşın kafaya vurdu silgi sora gene kalktık
Gökmen: akşama +6 denecem tutmacak
Ben : ya olm bırak deneme
Fatih:Bırak denesin alsın ...........
bla bla bla :D
:mrgreen: :mrgreen:

Karanfil kokan ülkemin, ülkemin caddelerinde
@macrocheck
Bu olayların hepsi TÜrkiyenin en seçkin öğretmenleri ve öğrencileri ile geçiyor.

Matematik dersi Canpo sınıfta
Ben- Hocam tatil nası geçti nerelere gittiniz bakayım
Hoca- Valla biyere gitmedim ama çok şey öğrendim bi öğrenciyle kızışsam keşke
Ben- Ne öğrendiniz hocam
Hoca- Çok manyak küfürler öğrendim yenilerde kullanacam xD

-------------------

Hoca- O yeşil mont ne pezemeng
Ben- hava soğuk hocam :?
Hoca- s*** git senin amacın p**lik bilmiomuyuz ehuehu

-----------------

Bu olay feto dersanesinde geçer ders biyoloji

Hoca- Erkek üreme sıvısının adı menidir
Ben- Hocam yemin edin yoksa inanmam
Hoca- Cidden bak yalan yok bende
Ben- Tadı nası hocam peki
Hoca- Tuzlu hafif
Ben- Nerden biliyorsunuz hocam
Hoca- dumur xD

Bir bayan hoca sınıfa giriyor ve diyorki aman ALLah'ım bu sınıf ne böyLe aynı ahır gibi kokuyor ...
Bir sivri zekaLı şu an yaşı iLerLediğinden doLayı abimizde siz girdiniz ya hocam ondandır diyor ve dsipLine yoLLanıyor ^^

RoyalFlush

Bilgiliyim
Matematik sınavındayız.Niyetimiz 4 lü kopya çekmek.
Fakat arka çaprazımda oturan sabırsız arkadaşım:
Ark:Açsana biraz yav göremiyorum!
Ben:(kağıdı bırakıp pis bir sırıtışla arkamı dönüp:Burda olmaz yavrum... :lol:
Olayı yaşayan diğer 7 arkadaş gülme krizine girip sınavın 10 dk sını heba ettiler.

Ayrıca bu muhabbetin geçtiği 4 kişi sınıftan atılmak suretiyle sınavdan "sıfır" aldı.

olay2:
Lise müdürümüz Osman Nuri A. Adamın konuşması değişikti.Sanki burnundan konuşuyordu.Birgün bize geldi gürültü yaptığımız için.Bağırmalar çağırmalar sonunda;
Müdür:Sagına sagın!Bi daga böle bişi duumak istemiorum!
Yanımdaki eleman:(önündekinin arkasına saklanıp)Sakın sakın sakın ha!Yaklaşmayın yanıma! (Nez'in şarkısı) diye dalga geçmek suretiyle bizi kopardı.Olan "can" adında bir arkadaşa oldu.Zat-ı muhterem kendisini bir yerden sonra frenleyemeyip kahkahayı bastı müdürün yanında.Daha sonra disipline gitti müdüre güldüğü için.O olayada ayrı bir gülmüştük.

olay3:
Eşit ağırlık sınıfının büyük tayfası,bacağını yeni kırmış arkadaşı kaldırıp indirirken,fizik hocamız gördü."Oğlum ne yapıyorsunuz bıraksanıza çocuğu bacağı kırık!"diye uyardı.Bizimkilerde nadirde olsa hocayı dinlediler ve çocuğu havadayken yere fırlatmak suretiyle öbür bacağınıda çatlattılar.Sonra birde pişkin pişkin,"aha yığıldı" diyerek kahkahayı bastılar.Severdim kerataları,espriden anlarlardı :lol:

Ps:Lise zamanlarıma döndürdün beni teşekkür ederim başlık için...

Windy

bugün yeni gelen geometriciyle tanıştık.Zil çalmadan birkaç dakika önce geçen konuşmalar:

hoca:çocuklar yeni bir öğretim yılı,kafanızda ne var ne yok atın,ilerde iyi yerlere gelmek istiyorsanız derslere 4 elle sarılın..

o anda bir suskunluk,herkez eline bakıyor.

ben: ya ama hocam bende 2 tane var??

sınıf kopar :D

Tarih dersindeyizhoca Türklerin ilk ana yurdunu anlatıyor orta asya felan hoca sonra iklimin insan üstünde etkisi var afrikada çok güneş var diye insanlar esmerler felan dedi ondan sonra doğuda havalar çok soğuk olduğu için insanlar esmer o sırada dedi bakın Karadeniz'de insanlar beyaz tenli tam o sıarada arkadaş büyük burunlu olurlardedi herkes kopuk :mrgreen:

Yukarı Alt