![]() |
Herşey gönlünce olsun. Başarılar dilerim şimdiden.Lenneth demiş ki:@Avasin
Bu kelimeyi aynen yazacağım bro, söz sana.![]()
Thx so muchAvasin demiş ki:Herşey gönlünce olsun. Başarılar dilerim şimdiden.Lenneth demiş ki:@Avasin
Bu kelimeyi aynen yazacağım bro, söz sana.![]()
![]()
İnşallah brocuğum. İnternete yazmam, alırım bir defter yazarım oraya, maksat iyileşme sürecimi görebilmek.EmmaW. demiş ki:olm biz sana diyoruz neti bırak sen diyosun hergün girer durumu yazarım diye
neyse şakası bitarafa kolay gelsin bro sana bu dönemde umarım 1 ay sonra karne alınca sende bende herkezde huzurlu biçimde tatile girer :)
Berk haric forumda aşk konusunda mutlu adam gormedimlnTerpoL demiş ki:O bu değilde bütün site aşk acısı çekiyo lan![]()
8 zayıfla nasıl kredi tutturdunDeadSpirit demiş ki:kredini hiç hesapladınmı bu arada benimde 8 zayıf var ama kredim tutuyo ortalamayla geçicem hayırlısıysa(düz lise)
Berki getirin buraya berkiPrivacy demiş ki:Berk haric forumda aşk konusunda mutlu adam gormedimlnTerpoL demiş ki:O bu değilde bütün site aşk acısı çekiyo lan![]()
kaybedenler klubuyuz mubarek daha acisi olup da yazmayan birileri daha var![]()
bittimi dersLenneth demiş ki:Berki getirin buraya berkiPrivacy demiş ki:Berk haric forumda aşk konusunda mutlu adam gormedimlnTerpoL demiş ki:O bu değilde bütün site aşk acısı çekiyo lan![]()
kaybedenler klubuyuz mubarek daha acisi olup da yazmayan birileri daha var![]()
O da bir ayrılıp bir barışıyor bro, o da acı çekiyor..
![]()
ilk dönem abandım 2. dönem yattımEmmaW. demiş ki:8 zayıfla nasıl kredi tutturdunDeadSpirit demiş ki:kredini hiç hesapladınmı bu arada benimde 8 zayıf var ama kredim tutuyo ortalamayla geçicem hayırlısıysa(düz lise)![]()
Boşsan git çalış burda işin ne ?Lenneth demiş ki:@Blue
Bugün boş ders günümüz, beden, rehberlik, edebiyat vs vardı bugün full boştuk yani![]()
bro gerçekten kapat interneti falan yoksa bugun boş ders yarın yorgun günün falan olur yani otur eski konuları tekrar etLenneth demiş ki:@Blue
Bugün boş ders günümüz, beden, rehberlik, edebiyat vs vardı bugün full boştuk yani![]()