Takımı
Besiktas
@Avasin

Bu kelimeyi aynen yazacağım bro, söz sana. :kalp:

EmmaW

olm biz sana diyoruz neti bırak sen diyosun hergün girer durumu yazarım diye :lol:

neyse şakası bitarafa kolay gelsin bro sana bu dönemde umarım 1 ay sonra karne alınca sende bende herkezde huzurlu biçimde tatile girer :)

Takımı
Besiktas
EmmaW. demiş ki:
olm biz sana diyoruz neti bırak sen diyosun hergün girer durumu yazarım diye :lol:

neyse şakası bitarafa kolay gelsin bro sana bu dönemde umarım 1 ay sonra karne alınca sende bende herkezde huzurlu biçimde tatile girer :)
İnşallah brocuğum. İnternete yazmam, alırım bir defter yazarım oraya, maksat iyileşme sürecimi görebilmek. :nod:

lnTerpoL

Bilgiliyim
Gökhan şaka bir yana üyeliğini cidden banlattıralım okulun bittiği güne kadarda asla açtırmayız.Yoksa ben bilirim seni durmayacaksın geri girceksin.
Bak bende bu senin yaşadığın illetler yüzünden sınıf tekrarı yaptım.Harbiden gurur zedeleyici.Sen takmasanda bi yerde dokunuyor insana.
Kendine hakim olamazsın bu gerçek.
Bırak komşuyu felan sök modemi üyeliğide söyle uğur abiye banlasın.

kredini hiç hesapladınmı bu arada benimde 8 zayıf var ama kredim tutuyo ortalamayla geçicem hayırlısıysa(düz lise)

Takımı
Besiktas
Privacy demiş ki:
lnTerpoL demiş ki:
O bu değilde bütün site aşk acısı çekiyo lan :mrgreen:
Berk haric forumda aşk konusunda mutlu adam gormedim :D
kaybedenler klubuyuz mubarek daha acisi olup da yazmayan birileri daha var :mrgreen:
Berki getirin buraya berki :D O da bir ayrılıp bir barışıyor bro, o da acı çekiyor.. :think:

Pzy

rank8
Lenneth demiş ki:
Privacy demiş ki:
lnTerpoL demiş ki:
O bu değilde bütün site aşk acısı çekiyo lan :mrgreen:
Berk haric forumda aşk konusunda mutlu adam gormedim :D
kaybedenler klubuyuz mubarek daha acisi olup da yazmayan birileri daha var :mrgreen:
Berki getirin buraya berki :D O da bir ayrılıp bir barışıyor bro, o da acı çekiyor.. :think:
bittimi ders :?:

Takımı
Besiktas
@Blue

Bugün boş ders günümüz, beden, rehberlik, edebiyat vs vardı bugün full boştuk yani :mrgreen:

Server
Aspendos
Takımı
Galatasaray
Ders çalışamıyorsan sınavlarda güzel bi kopya çekersin olur biter :D

Çok geç kalmışsın bize söylemekle. Ki biz senin hayatına karışamayız sadece fikir veririz. O 0'ları 2 yapmak oldukça zor olacaktır ve en fazla 2 ders den sorumlu geçebileceğin için sana olumlu bir şey söyleyemiyeceğim üzgünüm. Aynı yaştayız fakat o bu yaşlarda sevgili işine çok sinirleniyorum,daha kendimizi zor besliyoruz elin kızını mı besleyeceğiz? Seni seven kız şuan sadece yalan,eğer bi iş sahibi olamazsan 2-4 sene sonra senin yüzüne bile bakmayacaklardır.

EmmaW

Lenneth demiş ki:
@Blue

Bugün boş ders günümüz, beden, rehberlik, edebiyat vs vardı bugün full boştuk yani :mrgreen:
bro gerçekten kapat interneti falan yoksa bugun boş ders yarın yorgun günün falan olur yani otur eski konuları tekrar et :lol:

Yukarı Alt