Sbot Sitesi Download linki!
Hemen İndir!

yok hayır.Arcadia demiş ki:Clıentless aktıf mı oldu?
[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
hadi yaForEverTurk demiş ki:Hata felan yok dünden beri çok seri bi şekilde kasıyor.İlk sro r nin klasörünü gösterdikten sonra botu kapatıp açman gerekiyor sadece.İsroyla aynı andada çalışıyor olması ayrı bi güzellik :)
Redd demiş ki:hadi yaForEverTurk demiş ki:Hata felan yok dünden beri çok seri bi şekilde kasıyor.İlk sro r nin klasörünü gösterdikten sonra botu kapatıp açman gerekiyor sadece.İsroyla aynı andada çalışıyor olması ayrı bi güzellik :)bende sbotun yöneticleriyle kavga ediyorum adam yeniden başlat açılır diyor bende yok açılmıyor diyorum
![]()
TeşekkürlerSuccessBlues demiş ki:Redd konularda hiperaktifsin bro helal olsun :)![]()
Wyndra demiş ki:İşte budur ya cok harika bi haber oldu bu gece gece cok tsk Redd =) Harika oldu gercekten
TeşekkürlerLenneth demiş ki:Wohoo, çok iyi iş çıkartmışsın hacım ellerine sağlık.![]()
Normalde mevsimler dışında böyle birşey yapmazdım fakat, hakettin sen. Hız keseyim deme sakın.
Evet ücretliScinLy demiş ki:Bot ücretli mi suanda?
/GüncelRedd demiş ki:![]()
![]()
Ekran Görüntüsü :
![]()
Sbot Sitesi Download linki!
Hemen İndir!
Site Bilgilendirmesi : Eng/Türkçe :
Şarj sistemi için henüz hiçbir seçenek yoktur. Bunlar daha sonra eklenecektir.
Eğer bu sürümü ile herhangi bir sorunla karşılaşırsanız lütfen forum bölümünde "hata raporu" yazınız ya da bana [email protected] adresinden bir e-posta gönderiniz
"Ayrıştırma hatası" mesajı alırsanız, lütfen beni [email protected] charpacket.dat ve storage.dat gönderiniz
Bu sürüm karışmaz, bot için daha farklı bir "navdata" klasörü vardır.
Ek olarak buda benim notum : hatalarınızı ekran görüntüsü alarak [email protected] adresine mail atın.
Sbotu indirkten sonra SilkroadR yi gösteriyoruz gelen hataya evet dedikten sonra bot kapanıyor biz botu tekrar açıyoruz ve sonra clienti başlatıyoruz ve oyundayız
![]()
![]()