M MrsStronq Kayıt 23 Ekim 2012 Mesajlar 48 Beğeniler 0 Şehir MrsHacker 26 Kasım 2012 #1 Silkroad Tanıtım Videosu Cekmek İstiyorum Gerekli Programları Paylaşırsanız Sevinirim. Birde Ücretsiz ve Kaliteli Vedio Cekerse Sevinirim. İyi Günler.
Silkroad Tanıtım Videosu Cekmek İstiyorum Gerekli Programları Paylaşırsanız Sevinirim. Birde Ücretsiz ve Kaliteli Vedio Cekerse Sevinirim. İyi Günler.
Rewind Kayıt 1 Ekim 2007 Mesajlar 10.450 Beğeniler 553 Şehir Mersin Takımı Besiktas 26 Kasım 2012 #2 fraps ile video çekebilirsin ama efect olayını yapan program ismini unuttum hatırlarsam yazarım Spoiler ps:paylaşımlara bak bu sitede yayınlanmıştı yanlış hatırlamıyosam
fraps ile video çekebilirsin ama efect olayını yapan program ismini unuttum hatırlarsam yazarım Spoiler ps:paylaşımlara bak bu sitede yayınlanmıştı yanlış hatırlamıyosam
T TanerUNER   Kayıt 25 Nisan 2007 Mesajlar 3.431 Beğeniler 0 Şehir Bursa 27 Kasım 2012 #3 her zamanki gibi adobe parnak basar olaya After Effect Play Claw ilede record edebilirsin less lag