bu bug ı ilk bulan erdi. ne ara kim program yaptı acaba? yalana gelrenkus demiş ki:Ben programla yapıorum tık tık ugrasmıyorum2 3 saaten fazla surmuyor max
![]()

![]() |
bu bug ı ilk bulan erdi. ne ara kim program yaptı acaba? yalana gelrenkus demiş ki:Ben programla yapıorum tık tık ugrasmıyorum2 3 saaten fazla surmuyor max
![]()
CraY7 demiş ki:banlanma riski varmı ?
Rahat ol ban atma gibi bir lüksleri yok. Bizim suçumuz yok adamlar açıklarını kapatmasını öğrensinler.drumatic demiş ki:Download açtım lagda 1 kere 4 yapabildim. Genelde 3 açtığım skillerin birbirine yakın olması lazım uzak olunca 3 te zor. Üst üste yanyanayken 3 yapıyorum kesin :) Banlanmazsak iyidir.
Öyle bir var kiErdiDemiral demiş ki:Rahat ol ban atma gibi bir lüksleri yok. Bizim suçumuz yok adamlar açıklarını kapatmasını öğrensinler.drumatic demiş ki:Download açtım lagda 1 kere 4 yapabildim. Genelde 3 açtığım skillerin birbirine yakın olması lazım uzak olunca 3 te zor. Üst üste yanyanayken 3 yapıyorum kesin :) Banlanmazsak iyidir.
kullanılmış e-pinleri tekrar yükleme bug ında ban atmadıysalar böyle küçük birşey için hayatta atmazlarsarkoLata demiş ki:Öyle bir var kiErdiDemiral demiş ki:Rahat ol ban atma gibi bir lüksleri yok. Bizim suçumuz yok adamlar açıklarını kapatmasını öğrensinler.drumatic demiş ki:Download açtım lagda 1 kere 4 yapabildim. Genelde 3 açtığım skillerin birbirine yakın olması lazım uzak olunca 3 te zor. Üst üste yanyanayken 3 yapıyorum kesin :) Banlanmazsak iyidir.![]()
bizim suçumuz ne burada dostumsarkoLata demiş ki:@akherons
Atar atmaz onu keyfi bilir onu demeye çalışıyorum atma gibi lüksleri falan yok diye bir şey yok![]()
![]()
Zaten böyle bir bug yaptıgını bilemez. Ama atarsa da sesini çıkartamaz kimse. Demek istediğim buErdiDemiral demiş ki:bizim suçumuz ne burada dostumsarkoLata demiş ki:@akherons
Atar atmaz onu keyfi bilir onu demeye çalışıyorum atma gibi lüksleri falan yok diye bir şey yok![]()
![]()
sadece oyundaki açığı kullanıyoruz. Sitedeki bir kaç kendini kahraman sananlarda bug report çaktığına göre ban riski bana göre yok. Ha ban yersek ne olur: i dont play this f...ing game anymore
![]()
hacı joymax daha gold botları banlamıyor bizimi banlayacak bu bugu uyguluyoruz diye Allah aşkınasarkoLata demiş ki:Zaten böyle bir bug yaptıgını bilemez. Ama atarsa da sesini çıkartamaz kimse. Demek istediğim buErdiDemiral demiş ki:bizim suçumuz ne burada dostumsarkoLata demiş ki:@akherons
![]()
sadece oyundaki açığı kullanıyoruz. Sitedeki bir kaç kendini kahraman sananlarda bug report çaktığına göre ban riski bana göre yok. Ha ban yersek ne olur: i dont play this f...ing game anymore
![]()
![]()
Yüklemeye Kalkıp Rollback yada Ban Atmaya Kalkarsada Yaptıgı Hatanın Altından Kalkamaz Zararı Cok Büyük Olur. Kısaca Cok Müşteri KaybederSirGLooMy demiş ki:bu bug yüzünden kimseyi banlayamazlar yeni bişey değil ki bu ne kadar zamandır uygulanıyor banlanan kimse varmı yada rollback varmı
mantık çervesinde düşünülürse joymax kendi hatasının suçunu kimseye yüklemeyez rahat olun