Sürekli aynı şeyi yaşıyorum oyun oynamak işkence oldu
G guyfawkes Kayıt 30 Ağustos 2015 Mesajlar 4 Beğeniler 0 9 Eylül 2015 #1 Sürekli aynı şeyi yaşıyorum oyun oynamak işkence oldu
Chorus Kayıt 6 Şubat 2007 Mesajlar 335.488 Beğeniler 1.644 Şehir Taksim/IST. Server Flora Takımı Galatasaray 12 Eylül 2015 #3 Bu sorunun adam akıllı bir çözümü yok , sorun donanımsalda olabilir yazılımsalda format atıp denemen gerekiyor teker teker.
Bu sorunun adam akıllı bir çözümü yok , sorun donanımsalda olabilir yazılımsalda format atıp denemen gerekiyor teker teker.
G guyfawkes Kayıt 30 Ağustos 2015 Mesajlar 4 Beğeniler 0 12 Eylül 2015 #4 Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi Kemalist demiş ki: Bu sorunun adam akıllı bir çözümü yok , sorun donanımsalda olabilir yazılımsalda format atıp denemen gerekiyor teker teker. Daha fazla görüntüle... Anladım peki o halde neden laptopta'da aynı hatayı alıyorum?
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi Kemalist demiş ki: Bu sorunun adam akıllı bir çözümü yok , sorun donanımsalda olabilir yazılımsalda format atıp denemen gerekiyor teker teker. Daha fazla görüntüle... Anladım peki o halde neden laptopta'da aynı hatayı alıyorum?
Chorus Kayıt 6 Şubat 2007 Mesajlar 335.488 Beğeniler 1.644 Şehir Taksim/IST. Server Flora Takımı Galatasaray 12 Eylül 2015 #5 Bu mesaj guyfawkes rumuzlu uyeden alinti yapildi guyfawkes demiş ki: Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi Kemalist demiş ki: Bu sorunun adam akıllı bir çözümü yok , sorun donanımsalda olabilir yazılımsalda format atıp denemen gerekiyor teker teker. Daha fazla görüntüle... Anladım peki o halde neden laptopta'da aynı hatayı alıyorum? Daha fazla görüntüle... İki donanımda da aynı hatayı alıyorsun yüksek ihtimal indirme işleminde hata olmuştur.
Bu mesaj guyfawkes rumuzlu uyeden alinti yapildi guyfawkes demiş ki: Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi Kemalist demiş ki: Bu sorunun adam akıllı bir çözümü yok , sorun donanımsalda olabilir yazılımsalda format atıp denemen gerekiyor teker teker. Daha fazla görüntüle... Anladım peki o halde neden laptopta'da aynı hatayı alıyorum? Daha fazla görüntüle... İki donanımda da aynı hatayı alıyorsun yüksek ihtimal indirme işleminde hata olmuştur.
G gsliturgay Kayıt 9 Mayıs 2011 Mesajlar 1 Beğeniler 0 13 Eylül 2015 #6 kardesm aynı hata bendede var sbot kullanıyrm sebebı bence oyunla alakalı geçen hafta bakımdan sonra boyle olmaya basladı
kardesm aynı hata bendede var sbot kullanıyrm sebebı bence oyunla alakalı geçen hafta bakımdan sonra boyle olmaya basladı
Nina Ricci Kayıt 19 Ekim 2009 Mesajlar 10.453 Beğeniler 98 Takımı Galatasaray 13 Eylül 2015 #7 Genel bir sorun bu herkes şikayetçi oyun random olarak crash veriyor.