Saat gece 1 den sonra oyundayım nıcını yazarsan oyuna gırınce yazarımOynasaydım yardımcı olabilirdim ben fakat oynayan arkadaşlar vardır aramızda.
Turk guıldı yokmu aktıf bıldıgınSroR veya iSro da bulunan hangi serveri oynarsan oyna 1 tane guild var ve piyasayı o döndürüyor. Herşeye fazlasıyla sahipler Gm gibi takılıyorlar öyle. Rekabet yok. Ama yine dersen merağım var yeni açılan Ephesus' u önerebilirim.
Ben oynamıyorum maalesef :)Saat gece 1 den sonra oyundayım nıcını yazarsan oyuna gırınce yazarım
normal silkroada gelMerhaba arkadaslar oyuna yenı başlamayı düşünüyorum fakat Hıc arkadaş bulamadım oyun ıcınde bana oyun hakkında biraz bilgi verebilecek arkadaslar arıyorum turk guıldı varsa cok daha güzel olur .
Artemiste oynayan bulamadım orda karakterım varnormal silkroada gel![]()
choronosa gelArtemiste oynayan bulamadım orda karakterım var
yok biz chronostayzYok ya artık basladım silkroad r Thebes serverindeyım orda olan arkadaslar varsa tanışıp kaynaşalım :)
hesabımın sıfresını bualmadım yenı hesap acmak zorunda kaldım thebes serverıne basladım orda bır kac arakdas buldum guıldlerı var ısteyen varsa konu actım zaten benımle ıletısıme gecsınyok biz chronostayz![]()
hem normal sılkroad gırmıyor 8 saat bekledım gecen ılla premıum olması gerekıyorhesabımın sıfresını bualmadım yenı hesap acmak zorunda kaldım thebes serverıne basladım orda bır kac arakdas buldum guıldlerı var ısteyen varsa konu actım zaten benımle ıletısıme gecsın
valla tek çar sokmaya kalkarsan girmez tabi ben 18 çar sokuyorm elbet biri 30 dk da giriyorhesabımın sıfresını bualmadım yenı hesap acmak zorunda kaldım thebes serverıne basladım orda bır kac arakdas buldum guıldlerı var ısteyen varsa konu actım zaten benımle ıletısıme gecsın
ama öyle valla giremiyorsunki 3 gündür çar deniyor meseala@Lord_Sniper Manyaksin![]()
Arada dc yedi rt hacıama öyle valla giremiyorsunki 3 gündür çar deniyor meseala![]()