ben hep 50 tllik aldıgımdan beni etkilemez.
sro batmadı ya inan ki hala çok kazanıyolar.player azaldı evet ama hala çok kazanmaya devam ediyolar.Zamaninda trde 2milyon oyuncusu var deniyordu, dogru muydu acaba? Suan 20 bin civarinda yazik, tez konusu resmen. Bir dev nasil batar..
Şu anda hiçbir yerden, m3stat.com vardı ama bozuldu.sw doluluk nerden görüyoz rev6 kapalı
Nalet olasılar keşke rev6 gibi bir büyüğü kapatmasalardı, çar alırken bile oraya girip bakardık itemlerine doğru mu diyeŞu anda hiçbir yerden, m3stat.com vardı ama bozuldu.
Bir de o kadar yıllık çarlar bile gözüküyordu hepsi çöp oldu. M3'te eski çarlar yok :(Nalet olasılar keşke rev6 gibi bir büyüğü kapatmasalardı, çar alırken bile oraya girip bakardık itemlerine doğru mu diye![]()
Steam Türkiye'yi önemsiyor bu yüzden birden o kadar arttıracağını sanmıyorum. Ama arttırsa da haklı yani.Silk fiyatlarını keşke sabit bir kur'a çekseler Steam gibi, duyduğuma göre Steam da artık normal kur'a göre hareket edicekmiş CS:GO'nun 25 TL lik fiyatı 90 TL gibi fiyatlar da olucak duyumunu aldım