1. Reklam


    1. bestsro
      joysro
      anafor
      anafor
      viki
      darkroad
      bosalan

Silkroad-R iBot Ayarları


  1. Vanity

    Vanity rank8

    Kayıt:
    28 Mart 2010
    Mesajlar:
    477
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16

    [​IMG]
    Birçok arkadaş iBot'un olmadığından şikayetçi. Bende videolu bi anlatım yapayım dedim.


    Libraryfiles, NetFramework, vcredist_x86 yüklemeden boşuna uğraşmayın illa ki hata alırsınız...





    Eğer hala hata alan varsa yazsın yardımcı olurum. (lütfen hatanın SS'sini alın.)

    - Resim Silinmiş.​
     
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 13 Şubat 2017
  2. Von Dutch

    Von Dutch Öğretiyorum

    Kayıt:
    18 Ekim 2009
    Mesajlar:
    670
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Scholl
    Şehir:
    Hell ;)

    Eline Sağlık Arkadaşım . Gerekliydi.
     
  3. Kalkandelen

    Kalkandelen moderator

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.467
    Beğenilen Mesajlar:
    60
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya

    Teşekkürler :)
     
  4. gulugara

    gulugara rank8

    Kayıt:
    14 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    2
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    Ben videodaki gibi herşeyi yaptm ama ''DC'' hatasını alıyorum. [​IMG]
     
  5. Chorus

    Chorus Admin

    Kayıt:
    6 Şubat 2007
    Mesajlar:
    333.451
    Beğenilen Mesajlar:
    361
    Ödül Puanları:
    83
    Şehir:
    Taksim/IST.

    Eline sağlık hacım :beer:
     
  6. Vanity

    Vanity rank8

    Kayıt:
    28 Mart 2010
    Mesajlar:
    477
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16

    edx loaderde portu yanlış yazmış olabilrsin, NOP Hackshield'i işaretlememiş olabilrsin, Patch Seed işaretli olmayabilir. her şeyi yaptığına emin misin ? bi kontrol et lütfen...

    böyle yap ayarları.[​IMG]
     
  7. gulugara

    gulugara rank8

    Kayıt:
    14 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    2
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    Tamam Saol.
     
  8. alakazam0909tr

    alakazam0909tr rank8

    Kayıt:
    23 Aralık 2011
    Mesajlar:
    21
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    kardeş benim bot gayet yerinde çalışırken birden "run time eror 138" die bişey verio ve tıklayınca dc oluyorum
     
  9. Vanity

    Vanity rank8

    Kayıt:
    28 Mart 2010
    Mesajlar:
    477
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16

    Botu sil başka bir sürücüde tekrar kur. Düzelmezse eğer

    1. windows unuzu update edin. "Başlat/windows update"
    2. Ekran kartı sürücünüzü güncelleyin.
    3. C++ bileşenlerini tekrar yükleyin.
    4. Microsoft .NET Framework Sürüm 2.0 ı kurun.

    Yine düzelmezse: Oyun içinde ki ek itemleri üzerinizde tutmayın verilen sosları kullanmadığınızda satın ya da bankaya atın özellikle ticketleri tutmayın üzerinizde...
     
  10. WaTCHMaN

    WaTCHMaN olduser

    Kayıt:
    21 Nisan 2007
    Mesajlar:
    1.524
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    öğrenci
    Şehir:
    Antalya / Kepez

    Arkadaşlar artık açık olarak kimseye buradan destek vermiyorum eğer bi sorunu olan varsa bana pm le ulaşsın gerekli yardımı yaparım
     
  11. erdem176

    erdem176 rank8

    Kayıt:
    19 Ocak 2011
    Mesajlar:
    2
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    Beyler benim bot çalışıyor ama görev itemi ve monk's toplamıyor acil cvp yazarsanız sevinirim
     
  12. Vanity

    Vanity rank8

    Kayıt:
    28 Mart 2010
    Mesajlar:
    477
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16

    Toplama ayarlarını yap ve petini kontrol el bi ayarlarında sorun olmuş olabilir.
     
  13. penonxr

    penonxr rank8

    Kayıt:
    29 Aralık 2011
    Mesajlar:
    29
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    [​IMG]

    -Biri bana bu hatanın ne anlama geldiğini söyleyebilir mi?Lütfen. olmadi: :cry:
    Şimdiden Teşekkürler.
    .......
    *Bot sorunsuz çalısıyordu;ancak birden bire bu hatayı aldım.
    -Silkroad R'yi sildim ve yeniden kurdum
    -iBot'u sildim ve yeniden kurdum ...Ancak aynı hatayı tekrar tekrar aldım.
     
  14. Vanity

    Vanity rank8

    Kayıt:
    28 Mart 2010
    Mesajlar:
    477
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16

    Çardaki special boxlardan kurtul :wink1:
     
  15. penonxr

    penonxr rank8

    Kayıt:
    29 Aralık 2011
    Mesajlar:
    29
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    Zehir'cim vallahi o boxlardan yok ya :D
     
  16. Vanity

    Vanity rank8

    Kayıt:
    28 Mart 2010
    Mesajlar:
    477
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16

    toplatma pete box. git okut onları npcsine :P
     
  17. penonxr

    penonxr rank8

    Kayıt:
    29 Aralık 2011
    Mesajlar:
    29
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    pet'i içeri aldım kapalı......ama yine de hata veriyor.
    Çar bir adım attığı anda hata veriyor. Çıldırıcam çözemiyorum hatayı olmadi: olmadi: cicioe2
    -Bilgisayarı formatlayacağım az kaldı .... :twisted: :twisted:
     
  18. penonxr

    penonxr rank8

    Kayıt:
    29 Aralık 2011
    Mesajlar:
    29
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    [​IMG] [​IMG]

    Ne yaptımsa hataları düzeltemedim.İnv. de sadece hp-mp-pet-token-return scrool var..
    Neden bu hata dan kurtulamıyorum.? yardım edin lütfen .
    Bilgisayarı bile formatladım.Yine de olmadı . olmadi: olmadi: olmadi: olmadi: olmadi:
     
  19. T0lqA_07

    T0lqA_07 rank8

    Kayıt:
    13 Kasım 2010
    Mesajlar:
    163
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    böyle saçmalıkmı olur kardes hs server acık olmadan nasıl oyunda kalıcaz dc verıyor qırdıqım gıbı
    pc de hersey yuklu eksıgım yok hs server acık olmadıqı ıcın dc verıyor
     
  20. okanekiz

    okanekiz rank8

    Kayıt:
    23 Eylül 2010
    Mesajlar:
    25
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    1

    haklısın bro bi yardım edebilecek yokmu hata veriyor adam akıllı botu nasıl yapcaz dc vermemesi için ???