ExcI

37.5 Hours per Week
Dolar kurundan kurtulur fiyatlar 2-3 yıllık sabitlenir belki

KaliBoss

Osman^^
Server
Ephesus
Takımı
Galatasaray
Ben mesela 110+ dan sonra zevk alıyorum oyundan, legend itemler cok hoşuma gidiyor. 110 a gelipde immo set ve 11dg legend acc set yapmak ayrı bi zevk. Biraz masraflı ama benim zevkim bu.

Merhabalar,

Türkiye'den bir şirketin böyle bir girişimde bulunması çok güzel. işe oyun diye bakmamak ve yurtdışına bir yatırım yapmak gözü ile düşünüldüğünde başarılı bir gelişme olarak değerlendirilebilir. Neredeyse oyunun en başından beri oynuyorum. eksikleri hala daha çok. geliştirilebilir yanları hala çok. ve maalesef bir çok eksiklikten dolayı da çok player oyunu bıraktı.

@Rewind arkadaşımız doğru diyor. oyundaki tiplerin seviyesi yerlerde. umarım çok küfürlü konuşan playerlerı (500k silk yüklese bile) süresiz banlanırsa belki disiplin sağlanabilir.
Ben o durumları komple unutmuşum ya :mrgreen: Ama umuyorum ki hiçbir mesaja cevap bile vermezler,malum Silkroad'ın kitle kalitesi oldukça düştü muhataba alınmayacak tipler dolu.
@Excl yabancılara göre 30$ onlar için kahve parası ve bizim için ise can yakıcı bir rakam. eğer dediğin gibi kur Türkiye şartlarında sabitlenirse ve bize bize uyar şekilde (gönül ister 30$ = 30 TL şeklinde :) )sabitlenirse , 140 cap gelmeden tüm Türklerin elinde 15+15 silahları görmek mümkün olabilir :)

Dolar kurundan kurtulur fiyatlar 2-3 yıllık sabitlenir belki

Herkes için hayırlı olması dileğiyle...

Subdomainin ne demek olduğunu bilmeyip hala biri domain satıın almış milleti tokatlamaya çalışıyor diyen, private srolara hiç bişi yapamazlar öyle bir hakları yok diyen bir topluluğumuz var <3

Takımı
Galatasaray
Subdomainin ne demek olduğunu bilmeyip hala biri domain satıın almış milleti tokatlamaya çalışıyor diyen, private srolara hiç bişi yapamazlar öyle bir hakları yok diyen bir topluluğumuz var <3
Private server sektörü oluştu çoğu kişi tüm kazancını burdan sağlamaya başladı,yani bu yüzden tutuşmaları normal onların ne kadar etkileneceği belli olmasa da.

Server
Assos
Takımı
Besiktas
Arkadaşlar oyunu kendi istedikleri düzene göre götürme imkanları yok zaten Joymax neye izin veriyorsa ona göre gidicekler bunun en basit örneği Kore-vietnam -chinese- Yerel bir server olacağı söyleniyor yani Sadece bizim açımızdan TL ile kendi gelirmze uygun olur diğer türlü yok 110 cap yap onu kaldır bunu kaldır olmaz :D Bunu diyenler çok pvp oynayip isro düzenini bilmeyenler derim artık çünkü Joymaxa ve onun düzenine uymak zorunda .. Yok 1 ip olsun bot pt kalkısn vb şeyler beklemeyin sadece bizim yararımza TL olucak ve bu bile YETER
Kesinlikle katılıyorum. Böyle olması bile benim içinde yeterli bir sebep.

Selin Ciğerci'nin kocası bile private sro açmış. Adam futbolcu yaa, o adamın açtığını görünce dedim ki demek ki para var abi bu işte.

fxyl

Old School
Server
Seçiniz...
Takımı
Fenerbahce
2005 te ki gibi herkes 1 çarla oynayacaksa alın teri önemli ise yeni başlayanlar abi 50 k pls diyecekse eski günler geri gelecekse başlanır tabi ! NOT : Private server sahipleri ağlamaya başlamıştır bile ... :D

Takımı
Galatasaray
Bence köklü bir değişiklik beklememek gerek,isro’daki çoğu sistem yine olacaktır çünkü onların da dediği gibi Joymax onayında gerçekleşecek tüm değişiklikler o yüzden lehimize yapılacak 2-3 ana problem bile yeter bence.
Silk satışları TL üzerinden olması çok iyi olmuş onun dışında privateler üzerinde çalışma yapacakları kesin ama umarım bunda gözle görülür bir gelişme sağlanır.Bir de acaba Türkiye ve Ortadoğu dışına da açık olacak mı oyun sanki diğer bölgesel sunucularda girmek uğraştırıcıydı.

fxyl

Old School
Server
Seçiniz...
Takımı
Fenerbahce
% 100 eski günleri hatırlatmaz ve tıpkı aynısı olmasa bile gold botlar olmadığı sürece oynanır yoksa saatlerce giriş ekranında sıra bekleriz yine aynı şekilde...

Yalniz niye sadece Turkce ve Arapca yapmislar yani ekstradan ingilizceyi neden koymamislar ki? Yoksa o zaten mi var?

Ben bekliyorum vallahi, server açılır açılmaz nickimle orada olacağım :)
Uzun zamandır Silkroad heyecanı yaşamamıştım, şimdiden heyecanlandım.

Yukarı Alt