Hakkımızda hayırlısı artık 

@Excl yabancılara göre 30$ onlar için kahve parası ve bizim için ise can yakıcı bir rakam. eğer dediğin gibi kur Türkiye şartlarında sabitlenirse ve bize bize uyar şekilde (gönül ister 30$ = 30 TL şeklinde :) )sabitlenirse , 140 cap gelmeden tüm Türklerin elinde 15+15 silahları görmek mümkün olabilir :)Ben o durumları komple unutmuşum yaAma umuyorum ki hiçbir mesaja cevap bile vermezler,malum Silkroad'ın kitle kalitesi oldukça düştü muhataba alınmayacak tipler dolu.
Dolar kurundan kurtulur fiyatlar 2-3 yıllık sabitlenir belki
Private server sektörü oluştu çoğu kişi tüm kazancını burdan sağlamaya başladı,yani bu yüzden tutuşmaları normal onların ne kadar etkileneceği belli olmasa da.Subdomainin ne demek olduğunu bilmeyip hala biri domain satıın almış milleti tokatlamaya çalışıyor diyen, private srolara hiç bişi yapamazlar öyle bir hakları yok diyen bir topluluğumuz var <3
Kesinlikle katılıyorum. Böyle olması bile benim içinde yeterli bir sebep.Arkadaşlar oyunu kendi istedikleri düzene göre götürme imkanları yok zaten Joymax neye izin veriyorsa ona göre gidicekler bunun en basit örneği Kore-vietnam -chinese- Yerel bir server olacağı söyleniyor yani Sadece bizim açımızdan TL ile kendi gelirmze uygun olur diğer türlü yok 110 cap yap onu kaldır bunu kaldır olmazBunu diyenler çok pvp oynayip isro düzenini bilmeyenler derim artık çünkü Joymaxa ve onun düzenine uymak zorunda .. Yok 1 ip olsun bot pt kalkısn vb şeyler beklemeyin sadece bizim yararımza TL olucak ve bu bile YETER
80 cap gelmesi efsaneymiş, başlanır buna
Eskiye dayanan yenilikçi 80 cap80 cap gelmesi efsaneymiş, başlanır buna![]()
Vay be artık kendimize ait küçük dünyamız var.
Teaser’a bakılırsa yeni job sistemi vs. devam edecek gibi gözüküyor onun dışında Türkçe seslendirme ile hazırlanması hoş olmuş heyecanlandırıyor insanı :)