- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme:
Explosive demiş ki:Ben görevin nerden alındığını anlamadım. Hangi NPC den alınıyor
Çok güçlü bir silah veriyorsa , görevde çook zordur o zaman ?extraloob demiş ki:Explosive demiş ki:Ben görevin nerden alındığını anlamadım. Hangi NPC den alınıyor
Mısır Valisi Senmut görevi veriyor![]()
Nova demiş ama bir hata olması lazım A veya B grade nova verecek muhtemelen yani çok güçlü bir silah.
Bilgi için tşkler. Konuya harita üzerinde bu görev NPC sini işaretleyerek eklermisin? Bilmeyenler için çok iyi olur.extraloob demiş ki:Explosive demiş ki:Ben görevin nerden alındığını anlamadım. Hangi NPC den alınıyor
Nova demiş ama bir hata olması lazım A veya B grade nova verecek muhtemelen yani çok güçlü bir silah.
BigGod demiş ki:Çok güçlü bir silah veriyorsa , görevde çook zordur o zaman ?extraloob demiş ki:Explosive demiş ki:Ben görevin nerden alındığını anlamadım. Hangi NPC den alınıyor
Addicted demiş ki:Abi oyunu ingilizce yapıp anlatsan daha kolay anlarız türkçe hiç bişey anlamıyoruz![]()
Bu vali dediğin adamın ingilizcesi ne ?extraloob demiş ki:Addicted demiş ki:Abi oyunu ingilizce yapıp anlatsan daha kolay anlarız türkçe hiç bişey anlamıyoruz![]()
kuzum önceden ing anlatıyordum kimse anlamıyordu türkçe'ye döndük biz de ne yapalım görev açıklamalarında falan kendi dilimiz daha net izah edilebiliyor![]()
Addicted demiş ki:Bu vali dediğin adamın ingilizcesi ne ?extraloob demiş ki:Addicted demiş ki:Abi oyunu ingilizce yapıp anlatsan daha kolay anlarız türkçe hiç bişey anlamıyoruz![]()
kuzum önceden ing anlatıyordum kimse anlamıyordu türkçe'ye döndük biz de ne yapalım görev açıklamalarında falan kendi dilimiz daha net izah edilebiliyor![]()
![]()
hem ıngılızce hem turkce sıtemıze gayet yakısırextraloob demiş ki:Addicted demiş ki:Abi oyunu ingilizce yapıp anlatsan daha kolay anlarız türkçe hiç bişey anlamıyoruz![]()
Fkarizmatik demiş ki:ben bulamadım vali beyi nerede kendisi acaba![]()
iLLeGaL22 demiş ki:koleksiyon toplamak için ayrı görev alıyor muyuz?