Server
Flora
Takımı
Galatasaray

SILKROAD ONLINE PREMIUM SILK NEDİR ?

haber anasayfamızda duyurulmuştur : http://www.extraloob.com

- E-pin veya herhangi bir iade ödeme çözümleri ile satın alınan
- Premium item mall ve normal item mall da bulunan
- Hediyeler değişim için mevcut olacaktır

* Silk kalan miktarı,otomatik olarak başka bir oyuncuya hediye silk verdikten sonra güncellenmez. Bundan dolayı şimdiki silk miktarını kontrol etmek için hediye verilen oyuncu web sitesinden çıkıp yeniden giriş yapsınki güncelleme yapılabilinsin.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Special thx to Extraloob.Com :kalp:

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme:
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
anlaşılmayacak hiçbirşey yok çok basit.

2 tür silk var normal silk premium silk bu kadar basit bizim aldıklarımız hepsi premium silk ve bununla premium item ve normal item alabiliyorsunuz bakın orada yazıyor birisi satılabilir diğeri satılamaz.

diyorki paypalla alınanlar silk (charge back yapıp item maldan aldıklarını başka chara geçirme diye sanırım)
e-pinle alınanlar premium silk ( ödeme önceden yapıldığı için jm nin zararı olmayacak )

bu premıum sılklerı yukletıncede banlanmama olayı varmı yanı banlanma rıskını ortadan kaldırıomu normal sılk kadar???????

arkadasın sana silk attı dıyelım sen oyuna para harcamamış oluyosun sonuçta joymaxtan bı alışveriş yapmadın ban riski dewam edıyodur hala dimi yanı ? arkadasa sılk karsılıgı char sattım yenı actıgım chara bot kullandıgım ıcın sırf banlanmasın dıe sılkı attım premium sılk bunlarda yanı işe yaramışmıdır?

Karışık gibi gözüktü gözüme. Bence çok ihtiyaç yoktu böyle bir uygulamaya.

beytobond4 demiş ki:
arkadasın sana silk attı dıyelım sen oyuna para harcamamış oluyosun sonuçta joymaxtan bı alışveriş yapmadın ban riski dewam edıyodur hala dimi yanı ? arkadasa sılk karsılıgı char sattım yenı actıgım chara bot kullandıgım ıcın sırf banlanmasın dıe sılkı attım premium sılk bunlarda yanı işe yaramışmıdır?
Silk alınca banlanma riski azalmaz ki?
Bunu da nereden çıkarttınız.

Yukarı Alt