dostum konu 7 senelik haberin olsunevet yıllardan 2018 ve 2019 a 15 gün kaldı bence boşuna ümitlenmeyin ah şu efsane arap ırkı yıllardır herkesin dilinde daha alt yapısı bile belli değil.
artık beklemeyin jc planet ve joymax önce oyunun eksiklerini gidersin de ırk getirmeye kalsın.
bu postu şimdi görünce şaşırdım çünkü yaklaşık yarım saat önce Alexde etrafın sslerini alırken kapı askerleri dikkatimi çekti ve biraz inceledim, gayet güzel tasarlamışlar adamı fakat ikinci adamın suratıda aynıdostum konu 7 senelik haberin olsun
hak veriyorum, artık kendince saat sayıyorlar bitişe doğrubu postu şimdi görünce şaşırdım çünkü yaklaşık yarım saat önce Alexde etrafın sslerini alırken kapı askerleri dikkatimi çekti ve biraz inceledim, gayet güzel tasarlamışlar adamı fakat ikinci adamın suratıda aynı
kendi pimini çeken bir oyun mu olur evet olur, o da silkroad.
Silkroad gerçekten efsane bir oyundu, şeref meref bırakmadılar sıçıp bıraktılar.hak veriyorum, artık kendince saat sayıyorlar bitişe doğru
Bende sırf meraktan başlarımArap ırkı gelse ben başlarım ama meraktan
aga bizde kapanan defter kolay acilmaz Marjinal bir degisiklik lazim race gibi veya grafikler ve oynanis degisir falan. 2005 de efsane grafikti eyw da simdi mortal kombat bile guncellendi yani2012de bırakanlar şu sıra hep başlıyor. Kimle konuşsam oyun içinde öyle diyor. Sen de başlayabilirsin bence kral
Ah arap ırkı ahhh 17 yaşımdan beri bekliyorum gözüm yollardaaga bizde kapanan defter kolay acilmaz Marjinal bir degisiklik lazim race gibi veya grafikler ve oynanis degisir falan. 2005 de efsane grafikti eyw da simdi mortal kombat bile guncellendi yani
Arap ırkının gelme olasılığı o kadar yüksek değil ve o kadar kısada sürmezFenerbahçenin 4. yıldızı alma olasılığı ne ise Silkroad Onlineda Arap ırkı gelme olasılığı aynıdır.