- Kayıt
- 24 Mart 2009
- Mesajlar
- 27
- Beğeniler
- 0
harika olacak herşey tapıyorum sizlere 

Frozen Voice demiş ki:harika olacak herşey tapıyorum sizlere![]()
aslında araplar yerine türkler olması lazım, çünkü islam ırkını dünyaya en fazla tanıtan türkler, araplar değil ama joymaxin aklına islam deyince araplar gelio :(judas demiş ki:chine europa islam bide turk olsun tam olur valla![]()
LegendArcher demiş ki:aslında araplar yerine türkler olması lazım, çünkü islam ırkını dünyaya en fazla tanıtan türkler, araplar değil ama joymaxin aklına islam deyince araplar gelio :(judas demiş ki:chine europa islam bide turk olsun tam olur valla![]()
dogru :d bilmiyorlarki türklerin islamı araplardan daha iyi tanıttıgını ama olsunextraloob demiş ki:LegendArcher demiş ki:aslında araplar yerine türkler olması lazım, çünkü islam ırkını dünyaya en fazla tanıtan türkler, araplar değil ama joymaxin aklına islam deyince araplar gelio :(judas demiş ki:chine europa islam bide turk olsun tam olur valla![]()
tüm dünya islamı böyle biliyor ki![]()
bunlar oyunda zaten var.Dagger Guard (Islam/Defansı)
Bu scrooll kalelere İslam'în hançer muhafızlarını toplamak için kullanılır , kritik noktaları savunur devriye gezmez. (Maximum allocation: En Büyük = 30; En Küçük = 15)
Chakram Guard (Islam/Defansı)
Bu scrool sadece İsmal'ın korumaları olduğu chakrams silahlarını toplamak için kullanabilir , kritik noktaları savunur devreyi gezmez. (Maximum allocation: En Büyük = 30; En Küçük = 15)
Dagger Guard (Islam/Devriye)
Bu scrooll kalelere İslam'în hançer muhafızlarını toplamak için kullanılır , kritik noktaları savunur devriye gezer. (Maximum allocation: En Büyük = 30; En Küçük = 15)
Chakram Guard (Islam/Devriye)
Bu scrool sadece İsmal'ın korumaları olduğu chakrams silahlarını toplamak için kullanabilir , kritik noktaları savunur devreyi gezer. (Maximum allocation: En Büyük = 30; En Küçük= 15)
bu resmin fake olduğu yıllar önce açıklandı- Resim Silinmiş.
Aynen bide server gelirse dağıtırız ortalığıAvenger demiş ki:Omg! Harika oldu bu. Kesinlikle tekrar başlayacağım islam geldiğinde.![]()
_WarcreW_ demiş ki:arkadaşlar bence böle bi ırk gelmez. Gelseydi eğer resmi sitesinde mutlaka açıklanırdı
2011 bahar gibi gelse o kadar harika olurki hem okul bitmeye yaklaşır hemde 6-7 ay srodan uzak kalırız ve oynamayı özlerizextraloob demiş ki:takılmayın bazı şeylere habere ve içeriğe bakın resim feyk bile olsa yeri gayet doğru ayrıca islam ırkı geliyor videolarda da görüyorsunuz katarlı hacı amca nasıl yardırıyor herşey hazır silahlar charlar itemler bölgeler görevler babel zindanları ve daha fazlası hepsine mart gibi kavuşacağız bekleyin ve görün kuzularım![]()
Silverdollar demiş ki:bu joymax harbi geri zekaliTahran ne zamandan beri arab sehri
Tum muslumanlara arab demek istiyorlar
O konuya girme abi icimi dokersem ban yerimextraloob demiş ki:Silverdollar demiş ki:bu joymax harbi geri zekaliTahran ne zamandan beri arab sehri
Tum muslumanlara arab demek istiyorlar
kuzum joymax'in suçu değil ki saçını başını kapatırsan araptan ne farkın kalır daha avrupalı turistler bizi kara çarşafla geziyor biliyor heyyy ne joymax'i kuzum avrupaya bak önce.