Umutlarımız en kısa sürede gelmesiIrony Of Fate demiş ki:Seneyede gelmez diye düşünüyorum hayırlısı artık gelirse iyi olur tabi.![]()

Umutlarımız en kısa sürede gelmesiIrony Of Fate demiş ki:Seneyede gelmez diye düşünüyorum hayırlısı artık gelirse iyi olur tabi.![]()
Hayır indirme ....cezrat demiş ki:indirme linki var orda o islam için olanın linkimi yani o link neyin linki ? islam gelicekmiş onun linkimi ?
Herkez açacakAvasin demiş ki:eee abicim sen açacanmı islam ırkı çarını?
Ps: Sro Online Tarihinde büyük bi patlama olacak bu ırkta. Mısırlılar Türkler bı oyunu en fazla oynayanlardan.. Yaşasın Avrupa çarını bastıracak ırk olacak![]()
![]()
arkadas dogru soyluyor orda kucuk ısareti olarak deıl yenen yenılen dıye bır anlatımda ıslamlarda avrupalılara gore cok daha ustun olucak denılıyor ^^Ezio0o demiş ki:china eu dan kücük eu islamdan kücükse :)) islam nasıl china dan kücük olabilir dostum :)) tam tersi olursa çok dogru bir tespit yapmış olurdun neyse iyi forumlar :))last_knight demiş ki:China < Europe
Europe < Islam
Islam < China
denge geliyor![]()
MiqcroXce demiş ki:bu fotoları goruntulerı resımlerı bılıyorduk zaten
Bunu dile getirdiğinize gore yakın bır tarıhtemı gelıcek ?
Bu mart falan ?
Benim beklediğim tarihde 2013 ancak o zaman gelir bu ırk.extraloob demiş ki:MiqcroXce demiş ki:bu fotoları goruntulerı resımlerı bılıyorduk zaten
Bu mart falan ?
2011 Mart beklediğimiz tarih![]()
Irony Of Fate demiş ki:Benim beklediğim tarihde 2013 ancak o zaman gelir bu ırk.extraloob demiş ki:MiqcroXce demiş ki:bu fotoları goruntulerı resımlerı bılıyorduk zaten
Bu mart falan ?
2011 Mart beklediğimiz tarih![]()