CPU

rank8
bazıları event yapmalarına sıkılmış anlaşılan :P arkadaşlar bundan önceki yıllarda joymax event bilmezdi ne varsa son 2 yılda event yapmaya başladılar adam gibi çünki bu oyuna rakip oyunlarda hemen hemen hergün event yapılıyor onlarda buna karşılık event yapıyorlar bence her ne kadar oyunda olsa bir ticari yanı var,ama joymaxın eventleri çok profösyonel oluyor kendi oyunları editlemeleri proföyonel kişiler yapıyor kalite ortada :)

Wiz female charı olan kacırmamalı walla bu dressi cuk oturur :D parasal yonden sıkısıgım ama yıne de ufak bir butce ayırıp almak lazım cidden super duruyor ya female olan

Yine Hüsran Bir Event Hic Bir İşe Yaramayan Yaratık Ve Kesiyoken Zaman Kaybı.

joymax çoluk çocuk kandırmaya devam ediyor.

bir zamanlar bu oyunu oynadığım için utanıyorum.

son dress, şapka ve sırta takılan parçayı aldım ama bayagıdır dress almıyordum. parçalara hangi özellikleri eklersem en iyisi olur acaba? char bard-wizard

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
onun bir standartı yok ama ben olsam int basardım fazladan 5 int candır, sonrasında canın ne isterse bas normalde basılması gereken bir kalıp var ama aklımda değil görmem lazım sitemizde bir topic olacak neler basılması gerektiğiyle ilgili onu arayıp bulursan halledersin kolayca.

extraloob demiş ki:
onun bir standartı yok ama ben olsam int basardım fazladan 5 int candır, sonrasında canın ne isterse bas normalde basılması gereken bir kalıp var ama aklımda değil görmem lazım sitemizde bir topic olacak neler basılması gerektiğiyle ilgili onu arayıp bulursan halledersin kolayca.
tmm az kurcalayım ben konuları :starving: :beer:

Yukarı Alt