verdiğin bilgiler için teşekkürler
Coq'RighT demiş ki:eğlenceli olacak bu arada logo spr:)
extraloob demiş ki:SILKROAD ONLINE HALLOWEEN EVENT 2009![]()
![]()
![]()
haber anasayfamızda yayındadır ; http://www.extraloob.com/v6![]()
![]()
Silkroad Online 20 Ekim - 03 Kasım tarihleri arasında Cadılar Bayramı Festivali düzenliyor, 2009 Halloween Event olarak lanse edilen festival için detaylı bilgiler aşağıdadır.
![]()
Ghost SungSung
![]()
![]()
Web Bomb
![]()
Red Paint Bomb
![]()
Egg Bomb
![]()
Dark Paint Bomb
![]()
Dust Bomb
![]()
Special thx to screamadle![]()
![]()
Saygılarımızla,
İngilizcesi ileri olan arkadaşım zaten bizlerde JM belirtmediği bişeyi millete yalan dolanla sunmuyoruz ki anadan doğma ingilizce bilmiyoruz .. 1 hatamız olduysa her insan hata yapabilir mantıgı yürütülmelidir.metroline2 demiş ki:Bu çeviriyi kim yaptıysa çok berbat bir çeviri olmuş![]()
![]()
lütfen insanları bazı hatalar yapıp yanlış bilgilendirmeyelim... joymax in sitesinden alıntı olduu da kesin ve ayrıca o ÇÖP bombası deil TOZ bombası...
(eventte sadece bu saçma bombalar olmayacak joymax in yazdıına göre hayaletten çıkan şekerlerle ya 5 çeşit bombadan biri çıkacak ya da başka bir hediye)
extraloob demiş ki:volkan.ka demiş ki:Çöp ödül veriyorlar)
hiç vermemelerinden iyidir be bro düşünsene adamlar her özel günde event yapıyorlar google her özel günde logo değiştiriyor bu geleneği Türkiye'de hangi site yapabiliyor sence sadece biz bunlar kolay işler değildir kuzum hele ki bir event düzenlemek kolay değil tabiki hediyeler büyük olsun istiyoruz ama dikkat edersen ben bile son 2 yarışmada hediyeleri kıstım olay hediye değil eğlenceye ortaklık etmektir bunu öğrendim![]()
![]()
![]()
Toxicated demiş ki:İngilizcesi ileri olan arkadaşım zaten bizlerde JM belirtmediği bişeyi millete yalan dolanla sunmuyoruz ki anadan doğma ingilizce bilmiyoruz .. 1 hatamız olduysa her insan hata yapabilir mantıgı yürütülmelidir.metroline2 demiş ki:Bu çeviriyi kim yaptıysa çok berbat bir çeviri olmuş![]()
![]()
lütfen insanları bazı hatalar yapıp yanlış bilgilendirmeyelim... joymax in sitesinden alıntı olduu da kesin ve ayrıca o ÇÖP bombası deil TOZ bombası...
(eventte sadece bu saçma bombalar olmayacak joymax in yazdıına göre hayaletten çıkan şekerlerle ya 5 çeşit bombadan biri çıkacak ya da başka bir hediye)