Silkroad Sp veren Event Varmı ? (Zannedersem şükran günüyle ilgili bir olay olmus ve 10 k sp dağıtılmıstı.) Bir Aydınlatabilirmisinz?

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
extraloob demiş ki:
SILKROAD ONLINE HALLOWEEN EVENT 2009

haber anasayfamızda yayındadır ; http://www.extraloob.com/v6

Silkroad Online 20 Ekim - 03 Kasım tarihleri arasında Cadılar Bayramı Festivali düzenliyor, 2009 Halloween Event olarak lanse edilen festival için detaylı bilgiler aşağıdadır.

Ghost SungSung

Web Bomb

Red Paint Bomb

Egg Bomb

Dark Paint Bomb

Dust Bomb

Special thx to screamadle :kalp:
Saygılarımızla,

// Bugün cadılar bayramı festivaliyle ilgili olarak görseller yayınlandı :muck:

Son düzenleme:
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ekranına yumurta atacağım majiii oyuna gelme sakın 20 ekimde puahhahahaaa :P

birisi JOYMAX die char açsın hotan da ortada dursun o char herkes gelsin yumurta fırlatsın...zauhauhauhauahuha

Bu çeviriyi kim yaptıysa çok berbat bir çeviri olmuş :!: :!: :!: lütfen insanları bazı hatalar yapıp yanlış bilgilendirmeyelim... joymax in sitesinden alıntı olduu da kesin ve ayrıca o ÇÖP bombası deil TOZ bombası... :wink1: (eventte sadece bu saçma bombalar olmayacak joymax in yazdıına göre hayaletten çıkan şekerlerle ya 5 çeşit bombadan biri çıkacak ya da başka bir hediye)

Server
Assos
Takımı
Besiktas
metroline2 demiş ki:
Bu çeviriyi kim yaptıysa çok berbat bir çeviri olmuş :!: :!: :!: lütfen insanları bazı hatalar yapıp yanlış bilgilendirmeyelim... joymax in sitesinden alıntı olduu da kesin ve ayrıca o ÇÖP bombası deil TOZ bombası... :wink1: (eventte sadece bu saçma bombalar olmayacak joymax in yazdıına göre hayaletten çıkan şekerlerle ya 5 çeşit bombadan biri çıkacak ya da başka bir hediye)
İngilizcesi ileri olan arkadaşım zaten bizlerde JM belirtmediği bişeyi millete yalan dolanla sunmuyoruz ki anadan doğma ingilizce bilmiyoruz .. 1 hatamız olduysa her insan hata yapabilir mantıgı yürütülmelidir.

extraloob demiş ki:
volkan.ka demiş ki:
Çöp ödül veriyorlar 8))

hiç vermemelerinden iyidir be bro düşünsene adamlar her özel günde event yapıyorlar google her özel günde logo değiştiriyor bu geleneği Türkiye'de hangi site yapabiliyor sence sadece biz bunlar kolay işler değildir kuzum hele ki bir event düzenlemek kolay değil tabiki hediyeler büyük olsun istiyoruz ama dikkat edersen ben bile son 2 yarışmada hediyeleri kıstım olay hediye değil eğlenceye ortaklık etmektir bunu öğrendim :muck: :beer: :kalp:

ya eğlence diye benim hedeflerimi kısıtlıyorsa o zaman ben eğlenmek istemiorum. banditler deli etti beni bide sungsunglar çıkıyo şimdi. valla eğer eğlence istiyolarsa kervan olayına teşvik etseler daha ii olur oyunun amacı bu ama oyun amacından çoookk uzak. bunu yapanda yine joymax deilmi.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Toxicated demiş ki:
metroline2 demiş ki:
İngilizcesi ileri olan arkadaşım zaten bizlerde JM belirtmediği bişeyi millete yalan dolanla sunmuyoruz ki anadan doğma ingilizce bilmiyoruz .. 1 hatamız olduysa her insan hata yapabilir mantıgı yürütülmelidir.

1) kendi çevirimiz.
2) süresiz banlandın.

Yukarı Alt