duaların kabul oldu koş aklsdfjaklsfLütfen benim ismimi de yazın biraz artistlik olsun bunu yapan kişi burdaysa sesimi duysun lütfen![]()
duaların kabul oldu koş aklsdfjaklsfLütfen benim ismimi de yazın biraz artistlik olsun bunu yapan kişi burdaysa sesimi duysun lütfen![]()
Karakterin silinmedi, sadece sen mesela Xian sunucusuna girmeye çalıştığında oyun seni Flora'ya aktarıyor bazı sistemsel bozukluklar var.Bu yeni serverde açmıştım bende 5-6 gündür ara sıra giriyordum az önce merak ettim gene baktım düzelmiş isimler ve benim xian serverinde olan 24 lvl karakter silinmiş neden acaba :) pek önemi yok sildim oyunu ama merak ettim![]()
Belkide işlerine geliyodur .Bu adamlar açıklarını kapatmak yerine niye sadece server ismini düzeltip bırakıyorlar anlamıyorum cidden.
Bence umurlarında değil. Private sahibi bile daha çok uğraşıyor bu adamlardan. Adamlar yeni server açıyorlar , farklı bir sistemle , hiç bir yerde reklamları yok. İki gıdım para ayır , 2 reklam yap , eski oyuncularını oyuna çekmeye çalış eski sistem açıyorsun sonuçta. Çok bir şey değil , 1000 dolar harcasa bile bangır bangır reklamı olur. Aylık 500 bin dolardan az kazanmıyordur bu adamlar ama bu kadar sallamıyorlar oyunu. İlginç.Belki de açığı bulamıyorlardır![]()
Bence oyun içiyle de uğraşmıyorlar yani bütün sunucularda sistemler aynı ,90 capta hangi sistemler varsa aynısı 130 capta da var o derece uğraşmıyorlar. 90 cap sunucularda 130 capa göre ayarlanmış eşyalar var skill ekranı olsun f10 olsun oyun içi itemler olsun map olsun her şey 130la aynı yani yeni bir server açarlarken bile uğraşmıyorlar sadece max capı 90 yapıp enayilerin önüne koyuyorlar.Bence umurlarında değil. Private sahibi bile daha çok uğraşıyor bu adamlardan. Adamlar yeni server açıyorlar , farklı bir sistemle , hiç bir yerde reklamları yok. İki gıdım para ayır , 2 reklam yap , eski oyuncularını oyuna çekmeye çalış eski sistem açıyorsun sonuçta. Çok bir şey değil , 1000 dolar harcasa bile bangır bangır reklamı olur. Aylık 500 bin dolardan az kazanmıyordur bu adamlar ama bu kadar sallamıyorlar oyunu. İlginç.
Acaba para mı kazanmıyorlar , kazandıkları para başında ki kişi değilde hissedarlara mı gidiyor da adamı tatmin etmiyor. 5-6 yıl önce baya atılım yaptı , Türkiye için sorumlu tuttu , aktif olarak anlaşmalar yaptı , gelip bizimle bile buluşup muhabbet ettiler , reklam verdiler. Sonra adam işten ayrıldı , diğer dil desteklerini kapatıp gittiler.Bence oyun içiyle de uğraşmıyorlar yani bütün sunucularda sistemler aynı ,90 capta hangi sistemler varsa aynısı 130 capta da var o derece uğraşmıyorlar. 90 cap sunucularda 130 capa göre ayarlanmış eşyalar var skill ekranı olsun f10 olsun oyun içi itemler olsun map olsun her şey 130la aynı yani yeni bir server açarlarken bile uğraşmıyorlar sadece max capı 90 yapıp enayilerin önüne koyuyorlar.
Eski takım gidince silkroad bitti tamamen. Daha da düzeleceğini sanmıyorum, can çekişiyorlar şu anAcaba para mı kazanmıyorlar , kazandıkları para başında ki kişi değilde hissedarlara mı gidiyor da adamı tatmin etmiyor. 5-6 yıl önce baya atılım yaptı , Türkiye için sorumlu tuttu , aktif olarak anlaşmalar yaptı , gelip bizimle bile buluşup muhabbet ettiler , reklam verdiler. Sonra adam işten ayrıldı , diğer dil desteklerini kapatıp gittiler.
Metin2 bile yatırım yapıyor , steam'e geliyor , hala Türkiye de deli gibi çalışan elemanları var.(Çoğullar birde , tek kişi de değiller.) Bizimkilerin hiç umurunda değil.
Hayır madem umursamayacaksın o zaman sat gitsin tamamen , ver yayıncılığını başkasına al komisyonunu otur , resmen arkalarına yaslanıp oyun ölene kadar paramızı alalım mantığı var şu an. Server aç , paraları cebe at , eski serverlarla birleştir , yeni server aç döngüsüyle ilerliyor. Nereye kadar gidecek böyle ?
Zaten oyunu da kendileri öldürdü durduk yere , oyun çok güzeldi eskiden , yok avrupa geldi çinlerden 10 kat güçlü , pot basmıyor diye dengeledik bilmem ne dediler. Yeni job sistemi geldi, job olayını öldürdüler. Başında ki adam cidden kendi kuyusunu kazıyor hep.
Tekrarlasak mı acaba