Umarım beyenmişinizdir

7 Yıldan beri sro oynuyorsun heownerMad demiş ki:wuu deja-vu
Dw önünde job war,pwpler nerde eski günler :(
alpbey07 demiş ki:ben oynaMaya basladıgımda max 60 tı
sanırım benimde öyleydi , o sıralar botla tanışmadığımdan ve 19 levelı hiç geçemediğimden anlayamıyordum en yüksek level kim kaça kadar devam ediyor bilmiyordum ^^ ama Realize diye bir herif 52x'lik kılıcıyla terör estiriyordu diye hatırlıyorum :)alpbey07 demiş ki:ben oynaMaya basladıgımda max 60 tı
alpbey07 demiş ki:ben oynaMaya basladıgımda max 60 tı
Taklamakan yoktu bende başladığımda..alpbey07 demiş ki:ben oynaMaya basladıgımda max 60 tı
Max 60 Lvl idi Oasis'te basladımMelik demiş ki:alpbey07 demiş ki:ben oynaMaya basladıgımda max 60 tı![]()
alpbey07 demiş ki:Max 60 Lvl idi Oasis'te basladımMelik demiş ki:alpbey07 demiş ki:ben oynaMaya basladıgımda max 60 tı![]()
Haritada taklamakan vardı ama gecemıyorduk
gunde 2 saat internet cafede full kasardım 1-20'ye 2 ay gıbı bır surede olmustum 42 Lvlda carımı 150tl ye sattım![]()
Bızım zamanımızda DW onunde pwp deqıl Janganda PWP yapılırdı hıc unutmam ınterpol dıe bır guıld wardı hepsi cınlı adamlar serverın altını ustunu getırırdı (Thıef) bız guıld nedır bılmezdık Cete derdık![]()
International Silkroad Sadece 2005'de beta oldu, resimler SHINOBI'nin console oyunundan.Titanyum-X demiş ki:2003 Kasım Aynı Beta'nın Resimleri bunlar![]()
80cap geldiği yıl 2007ownerMad demiş ki:Yok betayı bilmiyorum tabiki ben başladığımda 80 maxdı oyun 2004 veya 2005 sanırım ozamanlar bilmiyoruz china str int char 3 imbue :d öyle oynardık işte :d
International Silkroad 60cap olduğu zaman sadece Xian serverı vardı. Ben betanın son 1.5 haftasına yetiştim, kuzenimin zorlamasıyla. Oyunda bizim bildiğimiz sadece 14 tane türk vardı. bunların 6'sıda Almanya'dan dı. O 14 türkten sadece 1'isiyle hala konuşuyorum. Adım gibide eminim, o 14 kişi arasında sen yoktun.alpbey07 demiş ki:ben oynaMaya basladıgımda max 60 tı
Demekki yanlış hatırlıyorsun, 60cap olduğu zaman Oasis yoktu, 70cao olduğu zaman vardı ve çok karizma bir serverdır kendisi.alpbey07 demiş ki:Max 60 Lvl idi Oasis'te basladım
2002'deki sadece console oyundu, avrupaya, amerikaya, afrikaya, avustrallaya ve asyaya da kapalıydı.BrKTrM demiş ki:2002 de sro kapalı beta idi hey yyavrum hey