bebeto sen bu işten anlarsın full sürüm çıktığında bi private server kur knightta ki gibi.Hepimiz bağlanalım.Exp ve Sp falan da çok gelsin
Bu baska bir sey SREmu yu diyorsun sen o suanda 1,3 de oldugu için geri ye dönecegini sanmıyorum. ama bununda işe yarayacagını sanmıyorumLorD_LeGoLaS demiş ki:Bildiğim Kadarıyla;
Bunda Kendi server'ını Kurabiliyosun..Senden Başkası Girebiliyomu Bilmiyorum.. Rolling Eyes
gm hiçkimseye de yedittiremezmelik demiş ki:ohaa simdi istedigimize ban mı atacaz zor bise ama dc ettirse bile yeter![]()
guner123 demiş ki:gm hiçkimseye de yedittiremezmelik demiş ki:ohaa simdi istedigimize ban mı atacaz zor bise ama dc ettirse bile yeter![]()
bu emulatorlerle sadece kendinize acacagınız bir private serverde bu yetkilere sahip olursunuz eger normal serverlerde olsaydı simdiye adam kalmasdı kendinize acacagınız bir private serverde kasabilirsiniz ama sadece siz olursunuz veya arkadaşlarınızada yuklerseniz onlardada olurBeBeT0 demiş ki:ewt arkadaşlar Silkroad Emulator programı cıkmıs ama henüz test asamasında ve süper özeliklere sahip
Arkadaşlar yüklemesi oldukça kolay ama sro_client i yedeklemenizi tavsiye ederim. dosyanın içindeki installer i calıstırın calısmırmadan önce data klasorunünün içindeki instal lerde bulunan clienti silkroad dosyasını atın ardından instaleri calıstırın bas sayfadaki gelen herşeye enter tusunu basın ardından Emulatoru acın ve normal şekilde silkroada girin
Linkler
İndirmek İçin Tıklayın
Bu Siteye Üye Olmanız Şart Tıkla
Özellikleri
1- GameGuard Bybass 100%
2- File Patcher 100%
3-Memory Injector 100%
4-Accounts on XML 50%
5-Item Extentions (On OTBM) 10%
bu gibi özeliklere sahip ama Test Asamasında Ve 2 Hafta Sonra Gerçek Emulator Cıkıcakmıs Şimdi BETA Versiyonu Ama Çalısıyor.
1- Gm Komutlarını Kulanabiliyorsunuz
2-Gm Gibi Banned Yapabiliyorsunuz
3- Gm nin Yaptıgı Tüm Herşeyi Kulana Biliyorsunuz.
4- Sanırım Oyuna Tektıkta Giriyormusunuz (Söylenti Kesin Degil KESİN DEGİL )
ScreenShot
-Resim Silinmiş.
Tarama Sonucu
-Resim Silinmiş.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
EMEGE SAYGI
gecen gün aklıma esti denemek için ama SREmu calısmıyor server'ı kapatılmıs olabilir diye düşündüm hata alıyorum.realjam demiş ki:kendi serverimizi kurup oynasak karakter yapılandırmaları deneriz süper bişi olur.
BeBetoyu neden bekliyorsun ki Confused Sitesinde v2 si cıkmıs ama kapatmıslar bunun dewanının gelecegini sanmıyorum...fego demiş ki:kahvekeyfi kahvekeyfi Tam olarak çıksın O zaman işe Yarayacak Bebetoyu Bekliyokkahvekeyfi kahvekeyfi kahvekeyfi