İşte anlatım budur.Ellerine sağlık Cem.Advantec ile +7 olan itemler de değiştiriebiliyor.Yazıyor ama genede buradan bilgilendirelim.

Yanlış bilgi seal of nova power legend(nova) oluyor lütfen bilgilendirelim 11dgre novalar moon oluyor

normal +7ler sos oluyor

Benim güvenilir kaynaklardan aldığım bilgiler budur. "Fight" veya "Power"i olan biri upgrade yapsında bizde bilgilenelim ve yanlışlarımızı ona göre düzeltelim

Tony Montana demiş ki:
Benim güvenilir kaynaklardan aldığım bilgiler budur. "Fight" veya "Power"i olan biri upgrade yapsında bizde bilgilenelim ve yanlışlarımızı ona göre düzeltelim
Akşam eve gidince +10 power'ı deneyeyim bir.

bu itemleri 12 dg yapmak için kullanılan bi taş var.Bu taş item mall da satılıyor ve mobdan düşüyor mobdan düşenle silkle alınan arasında ne fark var ?Silkle alınanın isminde ek olarak special yazıyor.Acaba silkle alınan kesin geçiriyo mobdan düşenin tutmama olasılığı mı var ? :think:

Bende Nova +7 Staff vardı çevirdim şuanda kullanıyorum fakat blue konusunda bilgisi olan var mı en azından durability basmalıyım.

RoqA demiş ki:
bu itemleri 12 dg yapmak için kullanılan bi taş var.Bu taş item mall da satılıyor ve mobdan düşüyor mobdan düşenle silkle alınan arasında ne fark var ?Silkle alınanın isminde ek olarak special yazıyor.Acaba silkle alınan kesin geçiriyo mobdan düşenin tutmama olasılığı mı var ? :think:

Bence Var :coffee:

ya bız bunlara nasıl + basıcaz nasıl blue basıcaz bı bılgısı olan warsa bızı donatsn

2 tane 12. dg staff gördüm biri magic ti diğeri legend o nasıl oluyo..
Legend 12. dg staff mısın staff ını 12. dg yapıncamı çıkıyo??
12. dg ye yükseltmek için sadece nova +7 olması yetiyormu ??

Yukarı Alt