Yok devenin nalı ayrıca demiş olsa bile extraloob herkezin her dediğini yapmak zorundamı bu işler devlet işi gizli iş..zortt demiş ki:arkadaslar aklima bisey geldi bu erkomun sahibi okani arayip programi paylasma demis olmasin xD
Der demez ki zaten bizde ilk postta bakarsan linki paylaşacaz vs demedik, paylaşmak zorunda da değiliz. Bilgi paylaşım sitesiyiz devlet işlerini paylaşmıyoruz ^^zortt demiş ki:arkadaslar aklima bisey geldi bu erkomun sahibi okani arayip programi paylasma demis olmasin xD
Link paylaşılmayacak.SoGood demiş ki:Linki istedik hala gelicek.
Olmayan bişey zaten paylaşılmaz sanırımToxicated demiş ki:Der demez ki zaten bizde ilk postta bakarsan linki paylaşacaz vs demedik, paylaşmak zorunda da değiliz. Bilgi paylaşım sitesiyiz devlet işlerini paylaşmıyoruz ^^zortt demiş ki:arkadaslar aklima bisey geldi bu erkomun sahibi okani arayip programi paylasma demis olmasin xD
Toxicated demiş ki:Der demez ki zaten bizde ilk postta bakarsan linki paylaşacaz vs demedik, paylaşmak zorunda da değiliz. Bilgi paylaşım sitesiyiz devlet işlerini paylaşmıyoruz ^^zortt demiş ki:arkadaslar aklima bisey geldi bu erkomun sahibi okani arayip programi paylasma demis olmasin xD
yorum yapsam banlanırım o yüzden yapmıyorumGullugullugil demiş ki:Bence bu konu silinmeli,gereksiz yorum yapmaya devam ediyor bazı kişiler![]()
![]()
Yanlız burda hala konuşan kişiler de belli, 2 bilemedin 3 kişi daha sürekli verilmedi etmedi bla bla bla konuşuyor.zortt demiş ki:yorum yapsam banlanırım o yüzden yapmıyorumGullugullugil demiş ki:Bence bu konu silinmeli,gereksiz yorum yapmaya devam ediyor bazı kişiler![]()
![]()
![]()
ps:yalakalardan nefret ederim bilmem bu söz kime gidiyor
Bunun nedeni sözüne güvendiğiniz kişinin sözünü tutması olabilir mi ?Toxicated demiş ki:Yanlız burda hala konuşan kişiler de belli, 2 bilemedin 3 kişi daha sürekli verilmedi etmedi bla bla bla konuşuyor.zortt demiş ki:yorum yapsam banlanırım o yüzden yapmıyorumGullugullugil demiş ki:Bence bu konu silinmeli,gereksiz yorum yapmaya devam ediyor bazı kişiler![]()
![]()
![]()
ps:yalakalardan nefret ederim bilmem bu söz kime gidiyor
ps:bilmem bu söz kime gidiyor
Hala gelmicekmi,koymayacakmısınız,verin artık linki gibi seyler yazıyosunuz.Bir kerede okuyup arastırmıyorsunuz.Bakın bakalım biraz yukarıda Global Mod ne yazmıs? Link verilmeyecek öyle bir zorunlulukda yok yazmıs.Birazda siz arastırıp paylasında biz kullanalımsekksekkci demiş ki:oooo bence bizi yiyorsunuz ne oldu hala gelmedi 85. sayfa bu :S
Bana yolladığında sadece 100silk alabildim . 2 Kere mi alabiliyoruz?Calipso1 demiş ki:SILKROAD EPIN GENERATOR ele geçirdim.
Onunda püf noktası var be hacım msn aç :)'Joker demiş ki:Bana yolladığında sadece 100silk alabildim . 2 Kere mi alabiliyoruz?Calipso1 demiş ki:SILKROAD EPIN GENERATOR ele geçirdim.