Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Deadly_Hunt demiş ki:
Link falan beklemeyin :wink1: koymazlar çünkü böyle bişey yok.

Link falan beklemeyin diyorsunuz millete ama hemen konusunu açıyorsunuz birbirinizle çoook çelişkiye düşüryorsunuz.Biri diyor modifiye ediyoruz biri diyor böyle bişi yok .. :muck:

_By_DaDaSsS_ demiş ki:
Deadly_Hunt demiş ki:

Link falan beklemeyin diyorsunuz millete ama hemen konusunu açıyorsunuz birbirinizle çoook çelişkiye düşüryorsunuz.Biri diyor modifiye ediyoruz biri diyor böyle bişi yok .. :muck:
Ben exl yönetiminden değilim onun için yapıyosunuz ediyosunuz diceğin kişide ben değilim :thumbsup:

Takımı
Besiktas
_By_DaDaSsS_ demiş ki:
Deadly_Hunt demiş ki:

DeadlyHunt yönetimden değil.Rengi sadece kırmızıya BENZİYOR Kendisi SilkroadMaster rütbemizdendir.Yönetimle herhangi bir bağı yoktur.

Spyware demiş ki:
_By_DaDaSsS_ demiş ki:
Deadly_Hunt demiş ki:

DeadlyHunt yönetimden değil.Rengi sadece kırmızıya BENZİYOR Kendisi SilkroadMaster rütbemizdendir.Yönetimle herhangi bir bağı yoktur.
Benziyor değil kırmızı zaten :mrgreen:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Go2Hell demiş ki:
extraloob demiş ki:
orhan09 demiş ki:
Eğer öyle bi program yoksa çok bozulurum,yani aptal yerine konmuş oluruz
:think: :think:

ya varsa ve paylaşmıyorsak bazı sebeplerden dolayı :curtain:
Sebep daha youtubeye videoyu koyan adam daha paylasmadı :muck:

artık nasıl anlamak isterseniz sorun değil bizim için 8)

Ben hemen indirmicem cuma günü extraloob indirip tarasında bi sonra indirin bence,ben öyle yaparım eğer tabi doğruysa...

Server
Assos
Takımı
Besiktas
Bu işin sonunda çok can yanacak gibi, neden paylaşmadıgımızı da biraz olsun düşünseydiniz anlardınız .. Cuma günü burda başlar sonra sakın indirmeyin etmeyin charlar soyuluyor vs.

Soruyorum neden Cuma günü paylaşıyor da bugun değil ? hiç düşüneniniz oldu mu acaba ?

Toxicated demiş ki:
Bu işin sonunda çok can yanacak gibi, neden paylaşmadıgımızı da biraz olsun düşünseydiniz anlardınız .. Cuma günü burda başlar sonra sakın indirmeyin etmeyin charlar soyuluyor vs.

Soruyorum neden Cuma günü paylaşıyor da bugun değil ? hiç düşüneniniz oldu mu acaba ?
Neden bende düşündümde anlamadım söylermisin?

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt