adam yeni üyelik açmış gelmiş buraya konuşuyor ya :) kardeşim git sen kendi tkldgn neydi adı it mı nedir böyle bişeydi herhalde orda bekle sonuçta sizin diyişinize göre '' Extraloob sitesi char çalan , keyloggerlı program paylaşan , sizden program çalan bir site '' bunu siz diyorsunuz ve burada paylaşılacak olan programı bekliyorsunuz. O kadar ücretsiz t-bot falan kullandınız adamlar ellerinden gelenin en iyisi yaptılar . Hiç yoksa T-Bot u ücretsiz olarak en az 5 ay kullanan kişiler vardır bunu ortaya kim cıkardı ? Kim cracklemek için ugraşıyor ? Sırf programı indirmek için üye olupta sonra hiç silk görmemiş insanlar gibi burda kimseyi programı paylaşmakta zorlayamassınız . İster paylaşır ister paylaşmaz git sende bul programı sen kullan.O başka siteden gelen arkadaşlar burda boşuna beklemesin burda cıktıgı anda zaten sizin ezik siteniz anında burdan alıntı yapıp ''İlk defa bizde yayınlanıyor gelin kacırmayın '' gibi başlıklar acarlar . Hiç sorn etmeyin burda boşuna 50 post kasacagınıza gidin kendi sitenizde takılın. Burda kimse sizi dinlemekle ugraşamaz bizde yıllardır üyeyiz ama daha bir kere extraloob'u kötülemedim yaptıkları bütün programları kullandım hiçbir şekildede zarar görmedim . Hiçte ban yemedim acaba o ban yiyen arkadaşlar neden yiyorlar . Önce hatayı kendinizde arayın sonra Extraloob'a suç bulun biz niye banlanmadıkta siz banlandınız ? Nese herkese iyi akşamlar ... İnş program paylaşılmaz sizde kendi sitenize geri dönersiniz.