Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Senius demiş ki:
Madem program linkini vermiyeceksiniz milleti neden böyle bekletiyorsunuz ?

milleti bekletmek mi bak ilk mesajda ne yazmışım.

SILKROAD EPIN GENERATOR - GENE ERKOM AÇIK

Bu programla Silk Yükleme ekranına gelip Turkish e-pin ERKOM seçilip 50 Silk yüklemesi yapılabilir.

Video'da herşey açık ve net görülmektedir, bilginize sunarız.

http://www.youtube.com/watch?v=VSJn_M21vPs&feature=player_embedded

Programı Modifiye Ettik :

Son düzenleme:
Server
Assos
Takımı
Besiktas
Şu topic 'e bakıp bakıp gülüyorum yaa, diğer siteden gelen ezikler link yok diye çıldırmışlar, alıp forumlarında paylaşıp hit yapacaklar güya 8) Bundan sonra bi üyelik açın adam gibi adam olun V.I.P üyelik alın bütün linkleri görün orda :lol:

PS : Spare 'de gelmiş buralara akıl verirmiş ama onu tekrar tekrar banlamak kadar zevk veren bişey daha yok cool2:

Toxicated demiş ki:
Şu topic 'e bakıp bakıp gülüyorum yaa, diğer siteden gelen ezikler link yok diye çıldırmışlar, alıp forumlarında paylaşıp hit yapacaklar güya 8) Bundan sonra bi üyelik açın adam gibi adam olun V.I.P üyelik alın bütün linkleri görün orda :lol:

PS : Spare 'de gelmiş buralara akıl verirmiş ama onu tekrar tekrar banlamak kadar zevk veren bişey daha yok cool2:
kendinde okadar eminsin madem koy bi resimde millet görsün bakalım inandır bakalım herkesi yap bir videoda sen göster hadi madem program işe yarıyormu yaramıyormu istersen seninle bir iddaya girelim eğer sen bunu kanıtlarsan ben her alışverişimi goldumu silkimi sbotumu burdan alacam eğer sen kanıtlayamaz isen senin yalancı oldugun hakkında bir topic açılmasını göze alabilirmisin

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Toxicated demiş ki:

:mrgreen: :twisted:

extraloob demiş ki:
Senius demiş ki:
Madem program linkini vermiyeceksiniz milleti neden böyle bekletiyorsunuz ?

milleti bekletmek mi bak ilk mesajda ne yazmışım.

SILKROAD EPIN GENERATOR - GENE ERKOM AÇIK

Bu programla Silk Yükleme ekranına gelip Turkish e-pin ERKOM seçilip 50 Silk yüklemesi yapılabilir.

Video'da herşey açık ve net görülmektedir, bilginize sunarız.

http://www.youtube.com/watch?v=VSJn_M21vPs&feature=player_embedded

Programı Modifiye Ettik :

Tam olarak anlıyamadım :S , o resimde yazan e-pin'i deniyorum olmuyor.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
SaiJeva demiş ki:
Toxicated demiş ki:

kendinde okadar eminsin madem koy bi resimde millet görsün bakalım inandır bakalım herkesi yap bir videoda sen göster hadi madem program işe yarıyormu yaramıyormu istersen seninle bir iddaya girelim eğer sen bunu kanıtlarsan ben her alışverişimi goldumu silkimi sbotumu burdan alacam eğer sen kanıtlayamaz isen senin yalancı oldugun hakkında bir topic açılmasını göze alabilirmisin
Helal :beer:

Arkadaşlar bu konu için biraz araştırma yaptım programın ismine bakarak yabncı sitelerin birinde buldum bu programı şimdi 1 lvl char açıp deniycem bakalım olucakmı linki koyuyorum başka arkaşlar gibi 5.000 silk yapmayada çalışmadım amacım paylaşmak ayrıca bu konuyu googleden ayrıntılı araştırabilirsiiz

Dowload
(SANSÜR)

moderatör demiş ki:
Arkadaşlar bu konu için biraz araştırma yaptım programın ismine bakarak yabncı sitelerin birinde buldum bu programı şimdi 1 lvl char açıp deniycem bakalım olucakmı linki koyuyorum başka arkaşlar gibi 5.000 silk yapmayada çalışmadım amacım paylaşmak ayrıca bu konuyu googleden ayrıntılı araştırabilirsiiz

Dowload
(SANSÜR)
Çocuk paylaşmıştı gümlettin iyi yaptın beleş beleş yaşanmaz bu hayat:)

moderatör demiş ki:

Dowload
(SANSÜR)
İNDİRMEYİN!
http://www.virustotal.com/tr/analisis/e0b3be616f2f7f5fe036961385f7eb713496fd8bb8bb18339926e7803f49e0fd-1266324876

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
:!: sakın sağdan soldan çıkan programları kullanmayın charınız hacklenebilir, lütfen dikkat ediniz :!:

extraloob demiş ki:
:!: sakın sağdan soldan çıkan programları kullanmayın charınız hacklenebilir, lütfen dikkat ediniz :!:
Birşey sormak istiyorum , link paylaşıldımı ? sadece VIP üyeler indiriyor diye bir söylenti var bazılarıda link paylaşıldı diyor? :S

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Senius demiş ki:
extraloob demiş ki:
Birşey sormak istiyorum , link paylaşıldımı ? sadece VIP üyeler indiriyor diye bir söylenti var bazılarıda link paylaşıldı diyor? :S

link paylaşılmadı, kimseye verilmedi sadece bende var 8)

extraloob demiş ki:
Senius demiş ki:
extraloob demiş ki:

link paylaşılmadı, kimseye verilmedi sadece bende var 8)
paylaşmayı düşünüyormusunuz?

@exl
paylaşmayı düşünüyor musun ?
2.Bu linki bulman aşırı derece bir şans valla helal olsun :buddha:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
zortt demiş ki:
@exl
paylaşmayı düşünüyor musun ?
2.Bu linki bulman aşırı derece bir şans valla helal olsun :buddha:

2 şubat 2007'den beri ben bu işi yapıyorum şans falan değil herkes Türklerle arkadaşlık ederken ben ne kadar yabancı varsa hepsiyle arkadaş kardeş oldum bana bu alemi onlar öğrettiler zehiri onlar verdiler halen mail adreslerime programları gönderirler nerede ne çıkarsa bulan ilk bana gönderir hepsiyle sanalda görüşüyorum bu bağlamda bir program çıkar ve bana gelir bende paylaşırım softmod zamanından beri bu böyledir biz alırız buradan yayınlarız sonra her site yayınlamaya kalkar geçmişte tüm sitelere neler yaptığımı herkes bilir hatırlatmaya ve geçmişle yaşamaya gerek yok 8)

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt