Sizce Silkroad'ın En Güçlü Europe Build'i Hangisi ?

• :arrow: Warrior

Votes: 18 46,2%
  • :arrow: Rogue

Votes: 13 33,3%
  • :arrow: Warlock

Votes: 0 0,0%
  • :arrow: Wizard

Votes: 8 20,5%

• Total voters
    39

bannedddd

Buralıyım
Evet arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı gibi Silkroad'ın en iyi Europe Build'ini seçiyoruz. Lütfen oy kullanacak arkadaşlar nedenleriyle birlikte yazsınlar.

Europe sadece tek mastery olarak değerlendirilemez.
Madem tek mastery değerlendirilecek neden Cleric ve Bard yazılmamış? Cleric o kadar küçümsenecek bir build mi?
Ayrıca build diyoruz. Avrupa karakterleri tek mastery'den olaşan bir yapılandırma ile oynayamazsınız ki ! :? Build diyoruz, mastery olarak değerlendirilmeye alınması çok yanlış.Ya soru yanlış,ya da verilen şıklar... :roll: Build demek gerekli skillerin tamamı demektir.Avrupa char için dediğimize göre en iyi ikili mastery leveller...
Neyse, yukarıdaki verilen seçeneklere göre en güçlü mastery defans,saldırı,kıyafet vb gibi özellikler göz önüne alınırsa :
>>>> Warrior

Beijo

Bilgiliyim
A.T.P demiş ki:
Madem tek mastery değerlendirilecek neden Cleric ve Bard yazılmamış? Cleric o kadar küçümsenecek bir build mi?
Ayrıca build diyoruz. Avrupa karakterleri tek mastery'den olaşan bir yapılandırma ile oynayamazsınız ki ! :? Build diyoruz, mastery olarak değerlendirilmeye alınması çok yanlış.Ya soru yanlış,ya da verilen şıklar... :roll: Build demek gerekli skillerin tamamı demektir.Avrupa char için dediğimize göre en iyi ikili mastery leveller...
Neyse, yukarıdaki verilen seçeneklere göre en güçlü mastery defans,saldırı,kıyafet vb gibi özellikler göz önüne alınırsa :
>>>> Warrior
yorumlarına hastayım vallahi ışıl ışıl cıvıl cıvıl... :D :lol:

bannedddd

Buralıyım
A.T.P demiş ki:
>>>> Warrior
Ben tek mastery'den oluşan yapılandırma çok gördüm abi. ^^

Ne demek istediğimi anladınız zaten ona göre cevap verin kurcalamayın fazla. :mrgreen: :twisted: Bu arada msn'in açıka geliyorum bir şey danışacağım saaa. :D

Rogue bence.Neden mi ? 35 k crt yenir mi be insaf :D warrior da güzel ama oyum rogue a

Warior dedim ancak her euro char tek başına bir hiç ezilecek bir bocek :twisted: :twisted:
Zaten oyunun mantığında europe charların birbirine muhtaç olması on planda yoksa bu dmglerle tek başlarına bişi yapsalar chinese bi anlamı kalmaz

bana göre warlock dur. Çünkü warlock hem phy defansdan hemde mag attackdan dolayı europanın fazla kullanılmayan ama cok güçlü bir char olan warlock...

Yukarı Alt