Kayıt
13 Ağustos 2010
Mesajlar
15
Beğeniler
0
Merhaba arkadaslar.Visual Basic diliyle bir Bot yazmak istiyorum.Daha once knight online icin Koxp yazıyordum.Kısaca VB bilgim Orta Derecede.

Eğer bot yapımını bilen arkadaslar varsa yardımcı olursa cok sevınırım

teşşekürler.
 
Kayıt
13 Temmuz 2007
Mesajlar
1.077
Beğeniler
0
Bot yapıp ne yapacaksın ki.Satacakmısın birilerinin kullanmasınımı bekliyceksin veya kusursuz bir bot yapıp kendinmi kullancaksın ? Amacı olmayan bir uğraş.Boş işlerle uğraşmayın şu kısa hayatta.
 
Kayıt
1 Aralık 2007
Mesajlar
3.320
Beğeniler
0
Şehir
İsTaNBuL
Buura demiş ki:
Bot yapıp ne yapacaksın ki.Satacakmısın birilerinin kullanmasınımı bekliyceksin veya kusursuz bir bot yapıp kendinmi kullancaksın ? Amacı olmayan bir uğraş.Boş işlerle uğraşmayın şu kısa hayatta.
Eğer bot yazarsa kazandığı paralarla amacına ulaşmış olur herhalde.
Ps: Piyasada sürekli güncel olduğu halde kullanılmayan bir bot yok.Eğer yazarsa isminide türkbot gibi birşey yapar türkçe desteği mükemmel derecede verirse tüm bot kuramayan arkadaşlar o botu kullanacaktır.
 
Kayıt
13 Ağustos 2010
Mesajlar
15
Beğeniler
0
yok hayır kendım kullanacağım.dediğim gibi visual basic bilgim var pek zor olacagını tahmın etmıyorum.elımde sadece 2-3 kaynak kod veya source olsa yazabilirim.DaRKWaTcH dediği gibi gerçekten temiz,kullanışlı ve türkçe desteği olan bir bot olabilirse gerçekten yararlı olabilir.
 

EmmaW

 
Kayıt
11 Aralık 2007
Mesajlar
6.551
Beğeniler
1
Şehir
Şeref Bey Stadı
botu yaparsın gider moblara saldırır hadi biraz daha kafa yorarsın skilleri falanda yaparsın ama script denen bir mesele var yani loop şehre gidip işlem yapması bunu yapmak okadar kolay değildir
eğer sadece 123456'e basan keyhelper yapmak istiyorsan çok basit sendkeys komutu ile yaparsın
 
Kayıt
13 Ağustos 2010
Mesajlar
15
Beğeniler
0
Yok hayır o tarz birşey istemıyorum.Botu silkroada bağlamak hp,mp,char lvl,ismi gibi bilgileri okutmak lazım.yanı Silkroad bot ıcın yeteri kadar bilgiye sahip değilim.Benım sizden istediğim Çok ufak bir bot projesi olsa elımde.devamını getirebilirim.
 
Kayıt
19 Ekim 2009
Mesajlar
10.450
Beğeniler
96
Takımı
Galatasaray
visual basic ile imkansız olmayan hiçbir şey yoktur 1 tane özellik dışında.bot yazmak için pointler kullanılır.her mob isminin levelinin , npc isminin point'i vardır.bu point anca autoit ile gerçekleştirilir vb ile yapman imkansız.skilleri okutamazsın , hp-mp çağıramazsın.ha kodları yazarsın adresleride uygun hale getirirsin mantıken doğru olur fakat oyuna bunu kabul ettiremezsin işte burada point denilen bir özellik araya giriyor.oda sadece autoit'te mevcut ^^
 
Kayıt
13 Temmuz 2007
Mesajlar
1.077
Beğeniler
0
Nina Ricci demiş ki:
visual basic ile imkansız olmayan hiçbir şey yoktur 1 tane özellik dışında.bot yazmak için pointler kullanılır.her mob isminin levelinin , npc isminin point'i vardır.bu point anca autoit ile gerçekleştirilir vb ile yapman imkansız.skilleri okutamazsın , hp-mp çağıramazsın.ha kodları yazarsın adresleride uygun hale getirirsin mantıken doğru olur fakat oyuna bunu kabul ettiremezsin işte burada point denilen bir özellik araya giriyor.oda sadece autoit'te mevcut ^^
Bu it paralımı ?
 

EmmaW

 
Kayıt
11 Aralık 2007
Mesajlar
6.551
Beğeniler
1
Şehir
Şeref Bey Stadı
Nina Ricci demiş ki:
visual basic ile imkansız olmayan hiçbir şey yoktur 1 tane özellik dışında.bot yazmak için pointler kullanılır.her mob isminin levelinin , npc isminin point'i vardır.bu point anca autoit ile gerçekleştirilir vb ile yapman imkansız.skilleri okutamazsın , hp-mp çağıramazsın.ha kodları yazarsın adresleride uygun hale getirirsin mantıken doğru olur fakat oyuna bunu kabul ettiremezsin işte burada point denilen bir özellik araya giriyor.oda sadece autoit'te mevcut ^^
hacım başka biryol var arkadaşım yaptı oda şöyle mesela botla giriyorsun oyuna botta skiller gözükmüyor ama gözükmesi için oyunda istediğin skilleri birer birer kullanıyorsun orn: strong bow-devil bow-imbue vs. sonra bot onları görüyor random basıyor
 
Kayıt
19 Ekim 2009
Mesajlar
10.450
Beğeniler
96
Takımı
Galatasaray
evet oda mantıklı ama fazla rağbet olacağını sanmıyorum ancak kendin üretip kullanabilirsin yada free sunabilirsin.
 
Kayıt
13 Ağustos 2010
Mesajlar
15
Beğeniler
0
pointeri vs vs bılıyorum . knightda daha once koxp yazıyorum demıstım. ancak autoit cok karmasık gelıyor herhangi görsel programlama diliyle yazılamazmı ? c# gibi.pekı birde soyle bir soru. İbot hangi dilde yazıldı bilginiz varmıydı ?
 
Kayıt
17 Nisan 2009
Mesajlar
2.482
Beğeniler
0
Şehir
bütün dünya :D
Nina Ricci demiş ki:
visual basic ile imkansız olmayan hiçbir şey yoktur 1 tane özellik dışında.bot yazmak için pointler kullanılır.her mob isminin levelinin , npc isminin point'i vardır.bu point anca autoit ile gerçekleştirilir vb ile yapman imkansız.skilleri okutamazsın , hp-mp çağıramazsın.ha kodları yazarsın adresleride uygun hale getirirsin mantıken doğru olur fakat oyuna bunu kabul ettiremezsin işte burada point denilen bir özellik araya giriyor.oda sadece autoit'te mevcut ^^
yanlış ^^

c, c++ ve c# ta da pointer olayı var ^^

ps: ibot vb6 sanırsam
 

NiGHTMaRe

Aileden
Kayıt
8 Kasım 2008
Mesajlar
7.529
Beğeniler
0
Scathe demiş ki:
pointeri vs vs bılıyorum . knightda daha once koxp yazıyorum demıstım. ancak autoit cok karmasık gelıyor herhangi görsel programlama diliyle yazılamazmı ? c# gibi.pekı birde soyle bir soru. İbot hangi dilde yazıldı bilginiz varmıydı ?
ingilizce :mrgreen:
 
Kayıt
13 Ağustos 2010
Mesajlar
15
Beğeniler
0
Limanerg demiş ki:
Scathe demiş ki:
pointeri vs vs bılıyorum . knightda daha once koxp yazıyorum demıstım. ancak autoit cok karmasık gelıyor herhangi görsel programlama diliyle yazılamazmı ? c# gibi.pekı birde soyle bir soru. İbot hangi dilde yazıldı bilginiz varmıydı ?
ingilizce :mrgreen:
anlamda değil :D programlama dili olarak
 
Kayıt
19 Ekim 2009
Mesajlar
10.450
Beğeniler
96
Takımı
Galatasaray
Hyperion demiş ki:
Nina Ricci demiş ki:
visual basic ile imkansız olmayan hiçbir şey yoktur 1 tane özellik dışında.bot yazmak için pointler kullanılır.her mob isminin levelinin , npc isminin point'i vardır.bu point anca autoit ile gerçekleştirilir vb ile yapman imkansız.skilleri okutamazsın , hp-mp çağıramazsın.ha kodları yazarsın adresleride uygun hale getirirsin mantıken doğru olur fakat oyuna bunu kabul ettiremezsin işte burada point denilen bir özellik araya giriyor.oda sadece autoit'te mevcut ^^
yanlış ^^

c, c++ ve c# ta da pointer olayı var ^^

ps: ibot vb6 sanırsam
her neyse bro çok programlama bilgisi olunca karışıyor biliyorsun :lol: :twisted:
 

NiGHTMaRe

Aileden
Kayıt
8 Kasım 2008
Mesajlar
7.529
Beğeniler
0
Scathe demiş ki:
Limanerg demiş ki:
Scathe demiş ki:
pointeri vs vs bılıyorum . knightda daha once koxp yazıyorum demıstım. ancak autoit cok karmasık gelıyor herhangi görsel programlama diliyle yazılamazmı ? c# gibi.pekı birde soyle bir soru. İbot hangi dilde yazıldı bilginiz varmıydı ?
ingilizce :mrgreen:
anlamda değil :D programlama dili olarak
şaka canım şaka :mrgreen:
 
Kayıt
14 Kasım 2008
Mesajlar
3.131
Beğeniler
0
Şehir
Hayat Nereye Suruklerse..
bot yapabilirsin ama gercekten ustalik gerektiren bir is vs & vb yi cok iyi bilmen gerekiyor ayriyetten sroyu cok iyi bilmen gerekiyor.Dogru packetleri dogru yere enjecte etmen gerekiyor kisacasi.
 
Yukarı Alt