Konu ysenin sorumluluğun altında o yuzden dedim ayrıca geçmiş olsun extraokkBeBeT0 demiş ki:Daha Yeni Kalktım Hastayım Biraz Grip olmusum Bide Cigerlerimi Üşütmüşüm Oksürüp Duruyorum Hasta Hasta Nasıl YArdım Ediyim Ayrıca YEnibir Tane Auto Attack War Elimde Onu Koyucagım Şimdi Bu Almanca O Vercegim İng olcak
Da BeBeTO@ Değil @BeBeTO extrabeerSc0rpi0N demiş ki:BeBeT0@
Konuyu açıyosun ve ortadan kayboluyorsun lütfen konuna sahip çıkıp sorunları olanlara yardımcı olurmusun?
ne fark eder.Kemalist demiş ki:Da BeBeTO@ Değil @BeBeTO extrabeerSc0rpi0N demiş ki:BeBeT0@
Konuyu açıyosun ve ortadan kayboluyorsun lütfen konuna sahip çıkıp sorunları olanlara yardımcı olurmusun?![]()
![]()
Ben Bilmesemde Farkeden Bir Yeri Vardır İllakiSc0rpi0N demiş ki:ne fark eder.Kemalist demiş ki:Da BeBeTO@ Değil @BeBeTO extrabeerSc0rpi0N demiş ki:BeBeT0@
Konuyu açıyosun ve ortadan kayboluyorsun lütfen konuna sahip çıkıp sorunları olanlara yardımcı olurmusun?![]()
![]()
![]()
Ehehemacrocheck demiş ki:beyler dosyanın adına bakarsanız LoL adı sadece dalga geçmek için yapılmış adamlar bize gülüyor anlayacağınız![]()
Kemalist demiş ki:Ehehemacrocheck demiş ki:beyler dosyanın adına bakarsanız LoL adı sadece dalga geçmek için yapılmış adamlar bize gülüyor anlayacağınız![]()
![]()
![]()
![]()
kardeş hangi botmuş o ismini verirmisindudak41 demiş ki:arkadaşın yolladıgı programda keylogger var kullanan arkadaşlara gecmiş olsun yakında yeni sürümde.. orjinal ve sbot kadar kaliteli 3 ay ücretsiz kullanımlı ban riski %0 olan bot geliyor.. sabırla bekleyelim...