![]() |
evet arkadaşlar arap ırkı gelmicek bunların hepsi ayrı bi oyun yani black rogue de olucak isterseniz google a yazın direk çıkıyo zaten sitesiGaara Of Sand demiş ki:Kesinlikle silkroada böyle bir ırk geliceğini sanmıyorum , silkroad 2 ye gelicek black rogue adında yarın closed beta geliyor bir asia ülkesine, bizim setupta gördüğümüz ve arab sandığımız karakterler joymaxın anlaştığı ve adını black rogue silkroad 2 koyduğu o oyuna geliyor...
WoodGate41 demiş ki:evet arkadaşlar arap ırkı gelmicek bunların hepsi ayrı bi oyun yani black rogue de olucak isterseniz google a yazın direk çıkıyo zaten sitesiGaara Of Sand demiş ki:Kesinlikle silkroada böyle bir ırk geliceğini sanmıyorum , silkroad 2 ye gelicek black rogue adında yarın closed beta geliyor bir asia ülkesine, bizim setupta gördüğümüz ve arab sandığımız karakterler joymaxın anlaştığı ve adını black rogue silkroad 2 koyduğu o oyuna geliyor...
Yılbaşına 3 Ay Var.Daha Ksroya Gelmedi Bize En az 2 sene sonra gelir.pacaveli demiş ki:WoodGate41 demiş ki:evet arkadaşlar arap ırkı gelmicek bunların hepsi ayrı bi oyun yani black rogue de olucak isterseniz google a yazın direk çıkıyo zaten sitesiGaara Of Sand demiş ki:Kesinlikle silkroada böyle bir ırk geliceğini sanmıyorum , silkroad 2 ye gelicek black rogue adında yarın closed beta geliyor bir asia ülkesine, bizim setupta gördüğümüz ve arab sandığımız karakterler joymaxın anlaştığı ve adını black rogue silkroad 2 koyduğu o oyuna geliyor...
Black Rogue Silkroad Onlinenin Tayland versiyodur nasıl Ksro Jsro varsa ordada oyunu idare eden şirket oyunun ismini bu şekilde deiştirmiş ve keslinlikle islam karakterleri isroya gelicektir, tahminlerime görede bu yılbaşında gelicek..![]()