h&a

rank8
islam carlari gelmesi demek orta cag savaslarinin baslamasi yakinda hacli seferleri falan da cikar meselaaa yani :mrgreen:

Kemalist demiş ki:
Bunlar dedikodudur gerçek olduğu kesinlik kazanmamıştır.
açıklamalarında öle yazıo ama eu geldikten sora bi açıklama yapılmıştı yeni bir ırk daha gelecek üzerinde çalışıyoruz demişlerdi :) yeni bi şehir de gelecekmiş...

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
TitaniumBlue demiş ki:
bence dedikodu olarak kalmıştır bu arap ırkı. bu konu açılalı 2 yıl olmuş zaten ne arap ırkı kalmıştır bu zamana kdar ne de başka birşey :))
2 yıl ? yıl ?

daha 2 ayının dolmasına 14 gün var.

ben bu resimleri önceden görmüştüm ve o videoda ki yaratıkların resimleri vardı bi sitede ve mujigilerin ordaydı adamlar iice editlemmişler ve bi video daha vardı mısırlı karakterler niya larında ordaydı heryer editlenmiş niya yerine o hayvanlar çıkıodu ama vuruşları niya gibiydi ben de ordan anladım yanı bunların çoğu yada hepsi edit olabilir yinede kesin demi yorum gm ler bi ön çalışmada yapmış olabilirler

yaw böyle bişey qelse süper olurda pek ümitli değilim joymaxdan 150 lv gelip mastry sona 300de kalacak mecbur getirecekler o zaman oda nerden baksan bi 3 seneyi bulur 80den 90a azmı bekledik :D

bakınız :) Europe bize Legend 1 de geldi Ksroya ise Legend 5 de şu an ksroya legend 9 geliyor yani 105 lwl... yani sölemek istediğim şu; islam legend 5 de bize legend 10da da onlara gelicektir büyük ihtimal onlara eu geldiğinde oyunları 90 lwldi bizim ise 80 di şu an biz 100 onlarda da 105 ve ksronun legend 9 plus updateside büyük ihtimalle thief hunter ve kervan 3lüsünün savaşıcağı özel bi map olucaktır zaten kendi sitesinde de 2009 planlarında bu söylendi...Silkroadın kendi sitesinde islam ile ilgili bilgiler yer alıyor zaten.. islam kesinlikle bu oyuna gelicektir ama tam bi zaman vermek doğru olmaz.

Kesinlikle silkroada böyle bir ırk geliceğini sanmıyorum , silkroad 2 ye gelicek black rogue adında yarın closed beta geliyor bir asia ülkesine, bizim setupta gördüğümüz ve arab sandığımız karakterler joymaxın anlaştığı ve adını black rogue silkroad 2 koyduğu o oyuna geliyor...

Yukarı Alt