Server
Flora
Takımı
Galatasaray
cumaya suit giyip gidilsin ama bende diğer suiti giyip ekibimi kurup camiyi basayım uuu toplu katlıyam çanakkale yürüyüşünü bastığım gibi puahahahaa.

binlerce arşiv var elimde ara ara gözlerim yoruldu, bu çanakkale yürüyüşü dw kapıdan bi çıktı 100 tane hunter vardır tek sıra yürüyorlar bizde jangan yolundan bir geldik kese kese kapıya kadar geldik kimse kalmadı :D
gonyometre : screamadle
avril - surgeon - turk zati tanıyorsunuzdur.

extraloob demiş ki:
cumaya suit giyip gidilsin ama bende diğer suiti giyip ekibimi kurup camiyi basayım uuu toplu katlıyam çanakkale yürüyüşünü bastığım gibi puahahahaa.

binlerce arşiv var elimde ara ara gözlerim yoruldu, bu çanakkale yürüyüşü dw kapıdan bi çıktı 100 tane hunter vardır tek sıra yürüyorlar bizde jangan yolundan bir geldik kese kese kapıya kadar geldik kimse kalmadı :D
gonyometre : screamadle
avril - surgeon - turk zati tanıyorsunuzdur.

oy oy o günlerde aranızda olamadığım için çok şanssızım.. :cry:
ps : cape 70 lvl?

Bu resimde bir şey dikkatimi çekti sanırsam adamın elindeki hançer ama ip gibi bir şey çekiyor ve top gibi bir şey çıkıyor acaba bu hançer 2 yönlü felan mı kullanılıyo hem bow hem dagger gibi bir şey herhalde çok heyecanla bekliyorum inş. çok yakın zamanda gelir biz de plvl yaptırırız ama çok uzun süre sonra da gelebilir mesela 120 lvlle beraber :D Bu TEMMUZ ayında gelme olasılığı da dillerde.

EmmaW

bi forumda gördüm ksroya gelen yeni legend le arap ırkı gelecekmiş birde cap 110 olacakmış isrodada büyük updateler temmuzda oluyor ksrodanda geri deyiz yani bizede büyük ihtimal seneye gelir(bu temmuzda legend 4 plus geliyor)

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
- Resim Silinmiş.

Böyle bir şey daha buldum , buda Arap Irkının balon olmadığının kanıtıdır . Bu dosyalar silkroad'ta açılmış lakin içleri boşmuş . Bununla beraber demekki update'nin gelmeside pek uzun sürmeyecek.

Son düzenleme:
Kemalist demiş ki:
CASTIEL demiş ki:
ya kaynak nerden usta mera ettimde ne kadar çabuk gelirse o kadar iyi charı satmaya başlayalım en iyisi :D
Dedikodunun kaynağımı olur ,alman sitelerinden derledim toparladım çevirdim yaptım sundum işte. Ayrıca bir sürüde küfür yemişiz , türklerin hepsi bu ırka geçerde rahat ederiz falan demiş herkez :curtain:

ps: Neyse sabite çekip kaçıyorum.
avrupalı almanlar yaandı o zmn desene :wink1:

ZikywaL demiş ki:
çok saol kemalist bilgilendirdiğin için

şimdi gelmesine gelsin
[GM]Polgara demiş ki:
Kobe demiş ki:
gelsinler de oyun daha da karışsın ^^
Karışacak birşey yok farklılık , çeşitlilik iyidir :popcorn:
evet çeşitlilik iyidir. Ama bnce arap ırkı da avrupa gibi damage bakımından ch leri ezecek gibi geliyor :lol:

Alakası yok gene yabancı forumlardan duyduguma gore aynen su eşitlik olucakmış

avrupalalılar chinleri yendiği için oyuna bir denge gelicekmiş :wink1:

chin - islam
islam - avrupa
avrupa - chin
:wink1:

ps : ilk başlardaki ırklar daha üstün.

korean site resmi açıklamayı yaptı bir süre sonra legend 9 ile birlikte bu update korede olacak
isteyenler koreceszinini update pencererinden 4 numaraya tıklarsa görür

daha durun araplardan sonra budist ırkıda gelıcek benen soylemesı :D nerden bılıyosun die sorarsanız oyunun sitesi ilk acıldıgında ilk halında oyunun harıtaalrı gosteren fotolar varda orda 4 ırkında ısmı yazıodu ılk basta anlmmıstım ama europa gelınce anladım oyun 12 acılınca araplar 140 acılıncada budistler gelcek 150de son lvl zaten daha 5 yıl var bence oyunun tam anlamıyla bıtmesıne iyice somurucekler bızı yanı

Yukarı Alt