Karışacak birşey yok farklılık , çeşitlilik iyidirKobe demiş ki:gelsinler de oyun daha da karışsın ^^

Karışacak birşey yok farklılık , çeşitlilik iyidirKobe demiş ki:gelsinler de oyun daha da karışsın ^^
Kemalist demiş ki:Onun için hayalet olabilir miAnatoliaFire demiş ki:İlginç şeyler geliyormuş. Bu arada dikkatimi çekti.
Müslümanlıkta pek yeri yok bu hayvanın.Kod:Hayalet Domuz Scrooll'u
![]()
![]()
hehe adamlar da haklı xDKemalist demiş ki:Dedikodunun kaynağımı olur ,alman sitelerinden derledim toparladım çevirdim yaptım sundum işte. Ayrıca bir sürüde küfür yemişiz , türklerin hepsi bu ırka geçerde rahat ederiz falan demiş herkezCASTIEL demiş ki:ya kaynak nerden usta mera ettimde ne kadar çabuk gelirse o kadar iyi charı satmaya başlayalım en iyisi![]()
ps: Neyse sabite çekip kaçıyorum.
evet çeşitlilik iyidir. Ama bnce arap ırkı da avrupa gibi damage bakımından ch leri ezecek gibi geliyor[GM]Polgara demiş ki:Karışacak birşey yok farklılık , çeşitlilik iyidirKobe demiş ki:gelsinler de oyun daha da karışsın ^^![]()
http://www.youtube.com/watch?v=EIXyrlqUZe4
O mediapk2 ile yapılmış birşey.Gerçek değil yani.Dikkat ettiysen orası Taklamakan.Unreminical demiş ki:Merakla bekliyorum. Dedi kodu mu? Değil mi? Bilemem ama.
Buda benden bir video;
Karakter çin burada fakat avrupa yaratıkları gibi birşeyler var.Kod:http://www.youtube.com/watch?v=EIXyrlqUZe4
+1 Kemalist abimize teşekür ederimesrarli demiş ki:Bence gelmesi oyun için çok güzel olur yeni karakterler ve yeni maceralar gelir ama ben bunun Arap ırkının yakın bir zamanda geleceğini düşünmüyorum. Bildiğim kadar daha CsRO KSro bilmem ne ***Srolara gelmeden bizim İsro ya geleceğini zannetmiyorum. Bir de legend 4 Plus ında yeni geleceği düşünürsek En az 6 ay yeni update olmaz... Bence bu Arap ırkının gelmesi bir hayal den ibaret şu an için![]()
[GM]Polgara demiş ki:Çoktan kesmişler gibi mi![]()
müslümanlıkta ölüp tekrar dünyaya gelmekte yoktur ama sro da paso yatıyosunAnatoliaFire demiş ki:İlginç şeyler geliyormuş. Bu arada dikkatimi çekti.
![]()
Ya İslam charları bir kere yattıktan sonra kalkamazsa?Johnny Bravo demiş ki:müslümanlıkta ölüp tekrar dünyaya gelmekte yoktur ama sro da paso yatıyosunAnatoliaFire demiş ki:İlginç şeyler geliyormuş. Bu arada dikkatimi çekti.
![]()
oyun bu böyle şeylere fazla takılmamak lazım
![]()
Kemalist demiş ki:Cami yapsınlar her cuma namaza gidelim , ölenlerede bir fatiha okuruz![]()