![]() |
Orasını bilmem sen o genede sigara icme :?!!!Rational demiş ki:Başlık ve konu içeriği alakasız.
- Sigara içme yoksa çocuğun böyle olur.
- Hamileyken sigara ve uyuşturucu içmiş.
Sanki biz doğuruyoruz he.Bir de bunun sigara ile alakası olmadığını düşünüyorum ilk defa sigaradanmış diye bir şey duydum tamamen uydurma bence.
![]()
Evet Verilmişti Confusedzombie-tr demiş ki:Bu Konuyu Galiba Vermişlerdi.
Pardon da sen kimsin? detectiverecon demiş ki:Orasını bilmem sen o genede sigara icme :?!!!Rational demiş ki:Başlık ve konu içeriği alakasız.
Sanki biz doğuruyoruz he.Bir de bunun sigara ile alakası olmadığını düşünüyorum ilk defa sigaradanmış diye bir şey duydum tamamen uydurma bence.
![]()
Zuha sigaranın düşmanıyıımRational demiş ki:Pardon da sen kimsin? detectiverecon demiş ki:Orasını bilmem sen o genede sigara icme :?!!!Rational demiş ki:Başlık ve konu içeriği alakasız.
![]()
Ulan adam senin iyiliğine söylüyo ne biçim insansın sen ?Harmonia demiş ki:Pardon da sen kimsin? :?!!recon demiş ki:Orasını bilmem sen o genede sigara icme oldieRational demiş ki:Başlık ve konu içeriği alakasız.
![]()
bu konuyu ben vertim tozlanmış konulardaMr_DangeR demiş ki:Evet Verilmişti :?zombie-tr demiş ki:Bu Konuyu Galiba Vermişlerdi.
Harmonia demiş ki:Pardon da sen kimsin? :?!!recon demiş ki:Orasını bilmem sen o genede sigara icme oldieRational demiş ki:Başlık ve konu içeriği alakasız.
![]()
sigarayla alakası yok zaten uyuşturucu yüzünde yanlış yazılmışRollsRoyce demiş ki:sigara annem ufak kardesıme hamıleyken kullanıyordu hiç bir şey olmadı sadece biraz zayıf dogdu bencede içilmemeli zararlı fatih ürege duyrulur![]()
en az 20 kere verıldı yeter vermeyınMr_DangeR demiş ki:Evet Verilmişti :?zombie-tr demiş ki:Bu Konuyu Galiba Vermişlerdi.