YA BÖLE ŞEY OLMAZ YA 1 AYDIR UĞRAŞIYORUM ! 1 BOT KURAMMADIM YHA HER BOTTA AYNI BU BOTTADA AYNI . kardeşim işde dediin gibi yapıyorum bak anlatayım
şimdi launchere basıyorum start diyorum sora tam oyuna girmeden hemen bota basıyorum login diyorum [ oyuna girince id şifre yazılan yere geincede bota basıp loginledim ] sora tek tıkda oyuna giriyorum adamımı seciyorum giriyorum f7 ye basa basa anam ağladı . ayarlar gelmio . . f6 ya basıyorum dalmıyoda ne yapmam gerek sorun bendemi

yukarda yazdıklarımdan . sonra aynı öle adımları izledim . oyuna girdim olmadı sonra sibi bottan
cancele basdım ve kapadım , sora bi baktım otomatik yerlerdekini topluyor karakterim . acaba menü açılıyormu , ben mi görmüyorum yha yada nereye açılıyor bi yardım edin

Biraz daha detaylı anlatırmısın.Ben indirdim programları hep.Launcher'i açtım.Sonra bot'u açıp start dedim girdi oyuna.sonra baktım ıd pw yazmıo bnde elle girmeye denedim ama 2-3. de dc verdi :?

bu BOT arızalı arkadaslar ... Oyuna girmiyo bile ekranda imput param error (4) die bi yazı cıkıyo ...

bende f7 filan basıyorum açılmıyor orada kurma dosyaları vardı onları açtım olmuyor diyorkare şeklinde hata veriyor nasıl yapacam onu

Yukarı Alt