http://www.facebook.com/photo.php?v=413830055367994
Bunu öldürene kadar döveceksin, öldüğünde de dövmeye devam edeceksin.
Bunu öldürene kadar döveceksin, öldüğünde de dövmeye devam edeceksin.
![]() |
ne olursa olsun o kadar insanın hayatını tehlikeye atıyorLemonade demiş ki:Şöför adamı dürterek tahrik ediyor, sonra istedigini yaptiramayinca sözleriyle tahrik etmeye devam ediyor. Yolcu her ne kadar seyir halinde yapilmayacak bir hareket yapmis olsa da tüm suç onun degil.
Hacım saçmalama, ne diyecek 'şişt pişt hop hacı' diye mi seslenecek, belini dürtüp 'aşağı in aynayı göremiyorum' diyor, adam 'bak sinirliyim dürtme elleme' vs diyerek şoförü tahrik ediyor. Ben olsam Allah canımı alsın öldürene kadar döverim o herifi. Akşam trafiğinde o tekmenin etkisiyle adam kırsa direksiyonu, trafik kazası olur. TIKLIM TIKLIM dolu otobüs. Kadını var çocuğu var. Gerizekalı herif.Lemonade demiş ki:Şöför adamı dürterek tahrik ediyor, sonra istedigini yaptiramayinca sözleriyle tahrik etmeye devam ediyor. Yolcu her ne kadar seyir halinde yapilmayacak bir hareket yapmis olsa da tüm suç onun degil.
Tamam hacım o zaman seni biri dürtünce otobüste o zaman 50 kişinin olduğu ve hareket eden otobüs şöförüne tekme atta kavga çıksın sonra bir kazada o insanların vebali senin üstüne kalsın olurmu öyle şeyLemonade demiş ki:@Gokhan
Kotu bir gun gecirsen ve o günün aksaminda balik istifi seklinde otobuste yolculuk yapsan, biri seni dürtse boyle soguk kanli olabilirmisin? Ben olamam sahsen.
/tabi ben adamin davranisini aklamaya calismiyorum ama butun suc onun degil belirtmek istedigim bu.
I wrote the first article I wrote forLemonade demiş ki:pls read it again
İngilizceyi bırak şunun başında yazdığın yazıya yazdım amma uğraştırıyorsun ama sendeLemonade demiş ki:@Gokhan
Kotu bir gun gecirsen ve o günün aksaminda balik istifi seklinde otobuste yolculuk yapsan, biri seni dürtse boyle soguk kanli olabilirmisin? Ben olamam sahsen.
What are you talking about?![]()
Google çevirmen yine kafa oldu ne dendiğini kavramadı pekLemonade demiş ki:whatever forget it, that guy is me![]()