![]() |
Zeratul demiş ki:wahh brom vah geçmiş olsn ben hep 2 hatunla takıldıım için ayrılınca fazla koymuyor![]()
Prada demiş ki:Zeratul demiş ki:wahh brom vah geçmiş olsn ben hep 2 hatunla takıldıım için ayrılınca fazla koymuyor![]()
Taktikleri kimden aliyosun acabaBen olmasan senin menissiahtan ne farkın vardı artist :))))
haklısın üstad muckaa ^^, ay lav yu biliosn yahPrada demiş ki:Zeratul demiş ki:wahh brom vah geçmiş olsn ben hep 2 hatunla takıldıım için ayrılınca fazla koymuyor![]()
Taktikleri kimden aliyosun acabaBen olmasan senin menissiahtan ne farkın vardı artist :))))
Majestic demiş ki:Rofl.extraloob demiş ki:bu ne lennn sevgilimden ayrıldım şaka gibi bir tane ağlama duvarı açalım biz orada ağlayın
kuzum sevgiliden ayrılmak başka tatlara yelken açmaktır başka dudaklar wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
![]()
![]()
Yahu... Yok elim varmıyor ne diyeyim... Bu ne yaZeratul demiş ki:haklısın üstad muckaa ^^, ay lav yu biliosn yah![]()
Onun kolleksiyoncusu varextraloob demiş ki:ne oldu hoşuna mı gitti başka dudaklar yok hacım sana dudak falan kaktüs öp sen![]()
![]()
de bakalım içinde kalmasın ağrı yapar .Polgara demiş ki:Yahu... Yok elim varmıyor ne diyeyim... Bu ne yaZeratul demiş ki:haklısın üstad muckaa ^^, ay lav yu biliosn yah![]()
![]()
Söylesin kalmasınPrada demiş ki:Abi kardeş işi bunlar..
Bak Zera geçen geldi abi mahvoldum yıkıldım hatun beni bıraktı dedi.... Rahat ol dedim verdim stratejisini yolladım sonucu o söylesin![]()
Prada demiş ki:Abi kardeş işi bunlar..
Bak Zera geçen geldi abi mahvoldum yıkıldım hatun beni bıraktı dedi.... Rahat ol dedim verdim stratejisini yolladım sonucu o söylesin![]()
Prada demiş ki:Maji sen hala burdamısın :))))))))))))))))))))))))
Pol sen şu lotoyu Meral Abla bayiisindemi oynamıştın![]()