Sonunda beklediğim şey oldu , aslında istemiyordum çok kötü hissediyorum şu an kendimi ama olsun gelir geçer ..

Sizinle paylaşmak istedim , neyse artık anladımki ilişki uzun tutulmaz .. işini gör ve git ..

Absence

Senin adına üzüldüm tabi ama bunlar bu yaşlarda gelip geçici şeyler :roll:

Bizimde olsada ayrılsak

Vucuduna et yiyen bakteri girmiş öle düşün kolu keşekler o değil baçağıda keşeçekler top gibi etrafta yuvarlanacaksın Ha Bide Sevgilinden Ayrılmışın :D :D :D

Menissiah demiş ki:
Black Rain demiş ki:
Aşk acısı nedir bilirmisin Emre?
öğrendim .. Eski sevgilisine gidiyor ... Valla yaptıktan sonra ayrılıcaktım ama napiyim çok sevdim..
Neyse. Yorum yapmak istemiyorum. Kendimi dahada kahretmeye hakkım yok sanırım.

Ama basit olaylar yüzünden aşk gibi muhteşem bir duyguya aç bırakmamalısın kendini.

Aşk yalan bro ben inanmıyorum artık aşkın varlığına.Senin aşk sandığın şey sevdiğin kişiyi sevme olayını sevmektir.Yani sevdiğin kişiyi değil onu sevmeyi sevmektir.

Tabi bu şu anda aşk acısı yaşayan ve kabullenemeyen bir erkeğin gurur yaparak tanımlamasıdır dikkate almayınız. :P

Gelip geçiçi şeyler degil bunlar ... sizde belkı bızım geçtiğimiz yollardan gectınız ama kaderlerimiz aynı degil ..
Ps : Aşk acısını bilirim üzülme desemde en fazla 5 dk sana yardımcı olurum gerisi boş yatarken aklından cıkmaz ...

çok sevdigim bi laf vardır burda acık bi şekilde söyliyemem ama anlıyan anlar çok dogru bi laf bence

SEVERSEN S..... S.... SEVİLİRSİN...
duydugum en dogru laflardan biri :)

Spare_

Bilgiliyim
Emre senin açından üzüldüm. Fakat pozitif bakarsak masraf yok artık. Benimde başıma geldi, 14 yaşındaydım 4 aydır çıktığım kız bana yeter artık sıktın! dedi. Bende deliler gibi sevdiğimi sanıyordum. 1 hafta sonra öğrendimki eski sevgilisiyle çıkmaya başlamış benimle onu kıskandırmak için çıkmış. Bu olayı duyduğumda şok olmuştum. Sonra eski sevgilisinin kim olduğunu öğrenip gidip eski sevgilisini dövdüm. Çok sinirlenmiştim 2 günde herşey beni bulmuştu. Sonra noldu mu pişman oldum, bu yaşta yaşanan aşklar boş. Yaşıyorsanda dalgasına yaşıycan anlıycan Emre'cim (Koyver gitsin.)

Aşk ? bir aşktır geziyor ortalıkta yenilen ele gelen bir şey mi ? neyse o şu bu bir yana bu güne kadar 1 kez aşık oldum güzel vakit geçirdik eğlendik sevdik belkide ama gün geldi ayrıldı elimde ne aşk kaldı nede başka birşey bana çok aşık olan kız oldu hepsine bunun bir işe yaramayacağın olmayacağını söyledim çok rahatım hoşlanırım beğenirim gerisi boş istersemde alırım güzel güzel eğlenirim ha bunu AŞK adı altındada yaparım canım isterse dışardan görenler belki öyle sanar ama ben eğlenirim karşımdakide eğlenir olay budur.

Sevgilinden ayrılmana üzüldüm , herkez aşkla ilgili yorumlarını belirtmiş burda aşkı gerçekten yaşayan bilir,aşkı iliklerinize kadar hissedersiniz başka hiçbirşey düşünmezsiniz adeta sarhoş olmuşsunuzdur :P.İlk sevdiğimle çıkmaya başladığım günleri hatırlıyorum [ 11. Ay'ımızdayız Nisan 7sinde 1 yıl olucak.] Adeta herşeyi ona endekslemiştim ve buna birsüre sonra alışıyorsun ve bu işten nedense zevk almaya başlıyorsun. Aşk gerçekten güzel birşey ama aşkı doğru kişiyle yaşamak insana acı çektirmez aksine hayattan zevk aldırır bunu unutma derim. :thumbsup:

Yukarı Alt