ahmets demiş ki:
bişey orucam ben oyunu indiriyodum %41 de indirldi dedi kapandı ama oyun tıklıom simgeye please execute launcher program diyor bu ne oyun yüklenmedi dimi?

:oldie: ctrl + alt + delete yap silkroad.exe diye birşey açıksa sonlandır sonra dene. Eğer öyle olmazsa oyun yüklenmemiştir veya eksik yüklenmiştir... :coffee:

arkaaşla aynı anda indiriyorduk 2 mizde birden kapandı aynı sizce sorun ney? bide beyler 2 warior-cleric- 3 wizz-cleric oldu 2 atne bard 1 tanede cleric lasım

seni yazdım player osman hala 5 kişiyiz bide oyunu indirenler üşenmeden nerden indirdiklerine dair link verebilirmi bide ordan indireyim

ahmets demiş ki:
arkaaşla aynı anda indiriyorduk 2 mizde birden kapandı aynı sizce sorun ney? bide beyler 2 warior-cleric- 3 wizz-cleric oldu 2 atne bard 1 tanede cleric lasım
Tekrar indir aynı ağımı kullanıyosunuz ?

Arkadaşlar msnimi eklerseniz sevinirim hem grup oluşturcam msnde orada toplanırız bir çatı altında :)

HighFlyah demiş ki:
Arkadaşlar msnimi eklerseniz sevinirim hem grup oluşturcam msnde orada toplanırız bir çatı altında :)
ben hepinizi bu siteden arkadaş olrak ekledim oyun açlılır açılmas hepinize ö.m atıcam unutmmayım 1 lvlden başlıyanclar için pt miz

ahmets demiş ki:
HighFlyah demiş ki:
ahmets demiş ki:
Tekrar indir aynı ağımı kullanıyosunuz ?
hayır birimiz ankara birimiz yalova:D
Linki verdim sorunsuz bir şekilde indirebilirsin daha hızlı indirmek için tavsiye edebileceğim bir program var kendim paylaştım virüs falan yok gönül rahatlığıyla indirebilirsin >http://www.oyunboard.com/full-program-paylasim/1746-internet-download-manager-605-full.html

Yukarı Alt