arshavin06 demiş ki:
Oyun crowded Login olmayı deneyemiyorum bile sanki oyun check'miş gibi gözüküyor. "Daykoo_Brs" sen nasıl girdin?
autologine attığında bekelemdim hiç direk exit yaptım sonra tekrar denedim aldı

yaw server crowded giriş için bekliyoruz ama sol alt köşede yazı çıkmıyor be isroda çıkıyordu demek istediğimi anladınız mı i sroda her 15 saniyede bir giriş denemesi yapıyordu bunda yok cvp pls boşuna beklediğimi düşünüyorum

sonbahar56 demiş ki:
yaw server crowded giriş için bekliyoruz ama sol alt köşede yazı çıkmıyor be isroda çıkıyordu demek istediğimi anladınız mı i sroda her 15 saniyede bir giriş denemesi yapıyordu bunda yok cvp pls boşuna beklediğimi düşünüyorum
Boşuna bekliyorsun autologin denemiyor sadece zaman kaybı :coffee:

Arkadaşlar oyuna deneyin Auto Login'e geçince "Exit" deyip tekrar deneyin ben öyle girdim. Ben girdim ama düzgün party bulamayınca çıktım :lol:

Oh be bunu dediğiniz iyi oldu kaç saat bekliyordum girmedi bir türlü:D:D:D:D saolun bide sanırım multi client özelliği var:)

SeaNwesT demiş ki:
arshavin06 demiş ki:
Arkadaşlar oyuna deneyin Auto Login'e geçince "Exit" deyip tekrar deneyin ben öyle girdim. Ben girdim ama düzgün party bulamayınca çıktım :lol:
Login server offline nasıl yapcaz dediğini biggrint1
Arkadaşlar giremiyoruz crowded dediği için yazdım akıllı arkadaşım. cicioe2 45 dakka - 1saat önce girdim ve çıktım ben oyundan haberim yok buradan takip ediyorum. :curtain:

Yukarı Alt