oyun kapanınca ben dc yiyorum :) Ama sürekli lag.. bugün çok laglı oyunmusman demiş ki:bende oyun kaymak gibi lag falan yok ama dc yiyorum sorun o
![]() |
oyun kapanınca ben dc yiyorum :) Ama sürekli lag.. bugün çok laglı oyunmusman demiş ki:bende oyun kaymak gibi lag falan yok ama dc yiyorum sorun o
neden böyle bir şey yaptılarki tayvan sunucuları daha rahattırMetamorph demiş ki:internetinde problem var sanırım bende 3-4 gündür 0 lag.Ayrıca yeni sunucuya geçmiş Rusya'dan geliyor bağlantı.volkanka demiş ki:Ben bu lag sorununa çözüm bulamadım... neden böyle bir şey oluyor :(
burası tsro değil elite sro yani sunucu Almanya'dan Rusya'ya taşındı.musman demiş ki:neden böyle bir şey yaptılarki tayvan sunucuları daha rahattırMetamorph demiş ki:internetinde problem var sanırım bende 3-4 gündür 0 lag.Ayrıca yeni sunucuya geçmiş Rusya'dan geliyor bağlantı.volkanka demiş ki:Ben bu lag sorununa çözüm bulamadım... neden böyle bir şey oluyor :(
Metamorph demiş ki:internetinde problem var sanırım bende 3-4 gündür 0 lag.Ayrıca yeni sunucuya geçmiş Rusya'dan geliyor bağlantı.volkanka demiş ki:Ben bu lag sorununa çözüm bulamadım... neden böyle bir şey oluyor :(
Zambak eğitim seti mi O.Ovolkanka demiş ki:Metamorph demiş ki:internetinde problem var sanırım bende 3-4 gündür 0 lag.Ayrıca yeni sunucuya geçmiş Rusya'dan geliyor bağlantı.volkanka demiş ki:Ben bu lag sorununa çözüm bulamadım... neden böyle bir şey oluyor :(![]()
Problem olsaydı sanırım böyle olmazdı indirme hızım![]()
risk budurvolkanka demiş ki:online